Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Cătălin Bordea, roast acid pentru orașul Târgoviște: „Dacă nu exista...”

După ce au fost pe teren, în Târgoviște, unde s-au distrat extrem de tare, Marmotele vesele s-au întors în platoul România are Roast. Căpitanul echipei, Cătălin Bordea s-a înarmat cu cele mai usturătoare glume pentru roast-ul orașului Târgoviște.

colaj foto catalin bordea maria popovici si mincu romania are roast 1 iunie Galerie
Cătălin Bordea, căpitanul Mermotelor vesele, a reușit să stârnească hohote de râs și în echipa adversă cu roast-ul său despre Târgoviște. Micutzu l-a dat jos de pe scenă. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a patra ediție de România are Roast, lupta se dă între Ardeal și Muntenia, iar Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau la roast cele două regiuni în speranța de a câștiga o sumă cât mai mare din cei 10.000 de Lei puși în joc.

Micutzu prezintă și aduce din nou provocările, iar de data aceasta, trimisul lui la fața locului, Rikkito, i-a surprins pe cei de la Marmotele vesele cu proba.

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Cătălin Bordea, roast acid pentru orașul Târgoviște. Cum a încercat să se scuze la final

Marmotele vesele au luat cu asalt orașul Târgoviște pentru a învăța cât mai multe lucruri, pe care apoi să le transforme în glume. Așa cum au declarat chiar ei, aici au avut una dintre probele lor preferate, unde și-au învins fricile și au dat tot ce au avut mai bun.

Astfel, în cea de-a patra ediție România are Roast, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță au invățat să folosească sulița, au tras la țintă folosind arcul cu săgeți și au spart baloane cu toporul.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cristi Popesco, roast neiertător la adresa Ardealului. S-a râs în hohote

Întorși în platoul emisiunii cu forțe proaspete, căpitanul echipei a urcat pe scenă pentru un roast acid la adresa orașului Târgoviște. Cătălin Bordea a „lovit” fără milă și a stârnit hohote de râs.

„Orașul Târgoviște e echivalent cu a privi Revelionul pe TVR3. Cam atât de neinteresant e”, a început el în forță. „Este singurul oraș în care au fost montate semne de circulație cu „Atenție! Plictiseală maximă””, a continuat comediantul.

„Dacă nu exista melodia „O bătrână într-o gară”, nimeni nu știa că Târgoviște are gară”, a fost gluma care a dat starul unui „atac” usturător și extrem de amuzant al orașului din Muntenia.

„Dar e un oraș absolut minunat. Le mulțumim mult... E un oraș foarte curat, noi ne-am mirat”, a încercat să spună Cătălin Bordea la final, fiind întrerupt de Micutzu.

„Lasă-ne. Du-te, bă, de aici!”, a spus prezentatorul.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Dan Ciotoi, duet de excepție. Șlagărele au răsunat... România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Zdob și Zdub, show exploziv. Aplauzele au curs min...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x