Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Zdob și Zdub, show exploziv. Aplauzele au curs minute în șir

De la Torino, Zdob și Zdub a „aterizat” direct în platoul emisiunii România are Roast. Loredana și reprezentații Republicii Moldova la Eurovision au făcut show total pe scenă și au ridicat publicul în picioare cu ritmurile celei mai îndrăgite piese ale lor.

colaj foto roman zdob si zdub loredana si dan frinculescu romania are roast 1 iunie Galerie
Roman, solistul trupei Zdob și Zdub, mesaj emoționant pe scena România are Roast. Loreda și trupa din Republica Moldova au făcut show pe scenă. | Antena 1 / Romania are Roast

Cea de-a patra ediție de România are Roast aduce echipele Pârșilor circumspeți și Marmotelor vesele în două noi orașe, Brașov și Târgoviște. În timp ce Pârșii circumspecți au vizitat orașul Brașov pentru a crea cele mai bune roast-uri pentru Ardeal, Marmotele vesele au fost în deplasare la Târgoviște pentru roast-ul Munteniei

Acum, cele două echipe au revenit în platoul România are Roast pentru o serie de momente care stârnesc hohote de râs, în urma cărora publicul decide regiunea câștigătoare. De asemenea, atmosfera și voia bună este întreținută de Loredana, alături de banda Agurida și invitații săi, printre care se numără și trupa Zdob și Zdub.

De la Eurovision 2022, direct pe scena România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Zdob și Zdub, duet exploziv

Printre invitații din această seară ai Loredanei s-a numărat și celebra trupă Zdob și Zdub. Ei au urcat împreună pe scenă și au făcut show total, iar cei din public nu au mai putut sta jos.

Loredana și Zdob și Zdub au cântat împreună piesă „DJ Vasile” și i-au ridicat pe toți de pe scaune. Atât membri celor două echipe, cât și cei din public au cântat alături de celebri artiști, iar spectacolul a fost garantat.

Trupa Zdob și Zdub a fost reprezentată Republicii Moldova la ediția Eurovision de anul acesta și cu s-a clasat pe locul 7 cu piesa „Trenulețul”.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana, schimbare radicală de look. Vedeta a încins imaginația tuturor

Mesajul lui Roman de la Zdob și Zdub după participarea la Eurovision, în platoul emisiunii România are Roast

Proaspăt întorși de la Tornio, acolo unde a avut loc Marea Finală Eurovision 2022, băieții de la Zdob și Zdub au „aterizat” direct în platoul România are Roast. La finalul momentului incendiar, Lordana le-a mulțumit băieților din trupă și l-a întrebat pe Roman, solistul trupei cum se simte acum.

„Mă simt ca și cum sunt pe scenă la Torino și acum și văd publicul cel mai bun. Un stadion care cânta „Chișinău – București”. Asta e important”, a mărturisit Roman.

„Voi ați reușit să transmiteți lumii că, de fapt, suntem un singur neam și o singură inimă. Vă mulțumim”, a mai adăugat Loredana, în aplauzele și uralele publicului.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Cătălin Bordea, roast acid pentru orașul Târgoviște: „Dacă nu ... România are Roast, sezonul 1. Marmotele Vesele, puse în dificultate de o nouă probă. Cum s-au descurcat: „Ați greșit foa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x