Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Teodora Nedelcu și Bordea, interviu cu un cioban: „Aia-i brânză?”

Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea nu s-au mai putut stăpâni în timpul momentului rol. Glumele ciobanului au venit în rafală și până la final, toți au râs cu lacrimi. Momentul care te va face să uiți că azi e doar mijlocul săptămânii.

catalin bordea si teodora nedelcu romania are roast 8 iunie Galerie
Ciobanul Bordea a urcat pe scena România are Roast și a vorbit despre supărările lui și despre teoria conspirației brânzei tofu. Teodora Nedelcu abia a putut să rămână în personaj până la final. | Antena 1 / Romania are Roast

În această seară, Marmotele vesele au ajuns în Sibiu pentru o experiență unică în mijlocul naturii. Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță au luat contact cu ceea ce înseamnă „viața la stână” și se pare că au înțeles exact „cu ce se mănâncă”.

Întorși în studioul emisiunii, membri echipei Marmotele vesele au urcat pe scenă pentru un moment care a stârnit hohote de râs. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea au realizat un interviu cu un cioban, interpretat chiar de comendiant, pe care cu greu au reușit să-l ducă la capăt.

Ciobanul Bordea a stârnit hohote de râs în platoul România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Ce a putut să spună despre brânza tofu

Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea au urcat pe scenă pentru 5 minute de râs garantat. Comediantul a intrat în pielea unui cioban de la stână, în timp ce Teodora îl intervieva. Momentul lor a fost atât de amuzant încât cu greu l-au dus la final fără să iasă din personaj, în timp ce hohotele de râs răsunau în jurul lor.

„Bună seara, doamnelor și domnilor și bine ați venit la emisiunea „Interviu cu un cioban”. În seara asta o să luăm un interviu direct de la stână, de la un cioban, Bordea”, a spus Teodora, în început.

De aici, lucurile au luat-o razna și nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Ciobanul Bordea și-a exprimat nemulțumirile și a început cu problema brânzei de Sibiu, care nu mai e făcută la Sibiu.

„Ați băgat chestii false în gură! Ne-o luat brânza și o porcăit-o în altă parte. Mai ales la București, doamnă bătrână. Că vă vâd că sunțeți bătrână”, i-a spus comediantul colegei lui.

„Dar noi vă luăm bagaboantele de la București? Asta-i bagaboantă de București, are alt gust”, a întrebat el retoric.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele se dezic de Cătălin Bordea. Cu ce i-a supărat căpitanul: „Urât! Nu se face!”

Întrebat unde locuiește, ciobanul Bordea a mărtusit că la stână, pentru că are foarte multe oi. „6000 de oi am. Și o nevastă! 6001 mulg”, a mai glumit acesta, stârnind hohote de râs în platou.

În final, ciobanul Bordea și-a exprimat și frustrarile în legătură cu noua generație și consumatorii de tofu, care îi strică afacerea.

„Ați auzit de mafia tofu? Ăia tofiștii, aia care mulg cocos. Păi aia-i brânză?! Cine a văzut soia pe câmp?! Să iei soia să o mulgi? Și pute! Că are consistență de regret”, a fost gluma cu care căpitanul Marmotelor vesele le-a dat knock out celor din platou.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special la Una Scurtă. S-au aruncat cuvinte... România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Mincu, roast-ul tăios al Prahovei. Nu a iertat pe nimeni: „Doa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x