Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special la Una Scurtă. S-au aruncat cuvinte grele

O nouă seară de România are Roast aduce surprize atât pentru cei din platou, cât și pentru telespectatori. Vio Dragu a urcat pe scenă si numeni nu se aștepta. Replicile Pârșilor circumspecți au venit în rafală la Una Scurtă.

colaj parsii circumspecti si vio dragu romania are roast 8 iunie Galerie
Vio Dragu, juratul de la Stand-Up Revolution, a venit în platoul România are Roast pentru Una Scurtă. Cum s-au descurcat Pârșii circumspecți. | Antena 1 / Romania are Roast

Cea de-a cincea ediție România are Roast a început în forță și le-a pregătit o serie de surprize atât celor din platoul emisiunii, cât și telespectatorilor. După ce și-au înfruntat fricile la salina Slănic Prahova, Pârșii circumspecți s-au întors în direct pentru un roast ca la carte pentru Valea Prahovei.

Și asta nu e tot! Vio Dragu a fost unul dintre invitații speciali din această ediție de România are Roast și a urcat pe scenă pentru un moment de Una Scurtă, care i-a făcut pe toți să se tăvălească pe jos de râs.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special în cea mai nouă ediție. Momentul de Una Scurtă care a stârnit hohote de râs

„Hai să dăm drumu la treabă! O să fac ce știu mai bine: adică să citesc și să râd”, a spus el înainte de a citi prima premisă. Momentul Una Scurtă a început în forță cu „Replici de agățat când ești blocat în trafic pe Valea Prahovei”.

„Mare aglomerație de sentimente m-au trecut când te-am văzut aici la șosea”, a fost replica cu ajutorul căreia căpitanul Pârșilor circumspecți, i-a dat pe spate pe toți din platou, inclusiv pe invitatul special, care l-a și felicitat.

„Aș sta în fundul tău de la București la Brașov”, a spus și Maria Popovici.

„Ești cumva grătar? Că aș vrea să-mi pun mititelu pe tine”, a fost gluma lui Dan Frînculescu, ce a stârnit hohore de râs și în echipa adversă.

„Ce poți să spui pe pârtie, dar nu și în timpul actului sexual”, a fost următoarea premisă, unde imaginația Pârșilor circumspecți a început să zburde, spre amuzamentul tuturor celor din platou.

„Hai, pune-ți genunchierele ca să trecem la avansați”, a glumit Dan Frînculescu.

„Vezi să nu aluneci în fund, că te murdărești”, a lovit și Maria Popovici.

„Cel din spate, îl ferește pe cel din față ”, a adăugat Mincu.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Teo Ioniță și Radu Bucălae au prezentat adevăratele știri din Muntenia

După mai multe momente care au stârnit hohotele de râs și aplauzele tuturor, Vio Dragu le-a cerut celor din public să aleagă un oraș de pe Valea Prahovei pentru ultima serie de Una scurtă. Astfel, Pârșii circumspecți au fost nevoiți să găsească „Sloganuri respinse pentru Sinaia”.

„Sinaia, le place și la regi”, a început în forță Cristi Popesco.

„Sinaia – Brașovul săracilor”, a glumit și Maria Popovici.

„Sinaia – singura stațiune cu mai multe hoteluri decât turiști”, a fost replica la care Cosmin Natanticu a avut nevoie de încurajări pentru a o spune.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Marmotele vesele, moment de improvizație genial. Cum au gătit fără mâini

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Maria Popovici și Andrei Ungureanu, momente dificile pe Valea ... România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Teodora Nedelcu și Bordea, interviu cu un cioban: „Aia-i brânz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x