Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și 3SE, colaborare în premieră. Vocile s-au armonizat perfect

Așteptarea a luat sfârșit. Unele dintre cele mai îndrăgite trupe din România a urcat pe scenă de la România are Roast. Loredana și 3 Sud Est au cântat pentru prima dată împreună și au făcut show total.

loredana si 3 sud est romania are roast 15 iunie Galerie
Piese precum „O fată singură în noapte”, „Iubire”, „Cine te crezi” sau „Amintirile” au răsunat pe scena de la România are Roast, în cea de-a șasea ediție. | Antena 1 / Romania are Roast

Constanța și Sulina sunt regiunile vizate de comedie în cea de-a șasea ediție a emisiunii România are Roast. Cele două regiuni sunt luate la roast de Marmotele vesele și Pârșii circumspecți care au pregătit tot ce au mai bun pentru această seară.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Loredana și orechestra sa sunt responsabile pentru muzica și voia bună din platoul emisiunii. Înainte de fiecare rundă în care Marmotele vesele și Pârșii circumspecți se întrec în glume, artista, împreună cu invitații eu speciali, interpretateză piese specifice zonelor care se „duelează” în seara respectivă.

Loredana și 3 Sud-Est au cântat pentru prima dată împreună la România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022.

Una dintre cele mai mari surprize ale serii a fost, cu siguranță, prezența băieților din trupa 3 Sud Est la România are Roast. Originari din Constanța, Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu au urcat pe scenă alături de Loredana și trupa sa, Agurida, pentru o colaborare inedită.

Loredana și 3 Sud Est au cântat pentru prima dată împreună și au interpretat piese celebre precum „O fată singură în noapte”, „Iubire”, „Cine te crezi” sau „Amintirile”, într-o variantă reorchestrată.

Vedetele au făcut show în platoul emisiunii, iar din repertoriul lor nu putea să lipsească fix „Viva Mamaia”, piesa lansată de Loredana în 2013, care a devenit și imnul orașului.

„De mult timp îmi doresc să cânt cu voi și uite că am avut această ocazie în seara asta, pentru prima oară”, a mărturisit artista, la sfârșitul momentului.

„Noi îți mulțumim, Loredana. Te apreciem din toată inima și ai fost dintotdeauna un model pentru noi”, a adăugat și Laurențiu Duță.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Zdob și Zdub, show exploziv. Aplauzele au curs minute în șir

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Pârșii circumspecți, haz de necaz despre Valea Prahovei: „Sunteți urs?”

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Mincu și Dan Frînculescu, roast spumos despre animalele din D... România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Teo Ioniță, roast riscant pentru Micutzu: „E mai rapid ca ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x