Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Mincu și Dan Frînculescu, roast spumos despre animalele din Deltă

Mincu și Dan Frînculescu s-au transformat total pentru un moment de stand-up ca la carte. Comediații au apărut pe scena de la România are Roast costumați în pescari, iar prezentarea lor despre biosfera din Delta Dunării a stârnit hohote de râs.

colaj mincu dan franculescu cristi popesco si mari popovici romania are roast 15 iunie Galerie
Mincu și Dan Frânculescu au urcat deghizați în pescari pentru un moment de stand-up care a stârnit hohote de râs. Comedianții s-au transformat total. | Antena 1 / Romania are Roast

Pârșii circumspecți au fost din nou puși la încercare, de data aceasta în Sulina, unde caută cele șapte legende specifice Deltei. În cea de-a șasea ediție de România are Roast lupta se dă între Delta Dunării și Constanța, iar membri echipelor se întrec în platou, în speranța de a câtiga și de data aceasta, premiul ediției.

Mincu și Dan Frînculescu, costumați în pescari la România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022

Pentru momentul de stand-up, Mincu și Dan Frînculesu au apărut pe scenă transformați total. Ei au fost costumați din cap până în picioare în pescari veritabili din Delta Dunării, dar un alt detaliu le-a atras atenția tuturor.

Când au început să vorbească, cu toții au observat că Mincu nu poate să pronunțe litera „R”, iar coechipierul lui, Dan Frînculescu are cu totul și cu totul altă intonație. Pe tot parcursul momentului, s-au auzit hohote de râs, iar modul în care au apărut pe scenă cei doi membri ai Pârșilor circumspecți a jucat un rol important.

„Bună seara, bună seara. Vă invităm într-o scurtă incursiune într-un periplu prin animalele Deltei”, a explicat Dan Frîculescu la începutul numărului de comedie.

„Vedeta Deltei este, fără îndoială, pelicanul. Aici avem un mascul tânăr care vrea să impresioneze turiștii. Dar face acest lucru numai pentru camere. Când turiștii dispar, pelicanul regurgitează peștele, îl pupă și îi dă drumul înapoi în apă. Și asta pentru că pelicanii nu mai mănâncă demult pește. Ei preferă chips-urile cu paprika sau pizza. Ce aduc turiștii”, a început, în forță, Dan Frînculescu.

„Cucul de Deltă este un animal mai nou în peisajul biosferei, el migrând din zona Bucovina, fiind sătul până peste cap de ceilalți cuci care cântă de răsună Bucovina”, a spus și Mincu.

„Haideți să facem cunoștință și cu ciocîntorsul. În ciuda aspectului, este o pasăre extrem de folositoare, mai ales pentru turiștii care n-au cu ce să-și desfacă berea”, a fost gluma care a stârnit hohote de râs chiar și printre cei din echipa adversă.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Micutzu, înlocuit din rolul de prezentator. Cine i-a luat locul

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Micutzu, înlocuit în rolul de prezentator. Cine i-a luat locu... România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și 3SE, colaborare în premieră. Vocile s-au armoniza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x