Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Teo Ioniță, roast riscant pentru Micutzu: „E mai rapid ca orice mașină”

Cel mai mic comediant din platoul România are Roast nu se teme de nimic. Teo Ioniță a aruncat cuvinte grele la adresa colegilor din echipa Marmotelor vesele și nu l-a uitat nici pe Micutzu. Cum a reacționat prezentatorul emisiunii.

colaj foto teo ionita romania are roast 15 iunie Galerie
Teo Ioniță și-a luat inima în dinți și la atacat pe Micutzu. Ce a putut să spună cel mai mic comediant de la Romania are Roast despre prezentatorul show-ului. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a șasea ediție de România are Roast, lupta s-a dat între Constanța și Sulina. Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au fost pe teren pentru a aduna material și au revenit în platou cu cele mai bune glume despre zonele geografice vizitate de această dată.

După ce au aflat cum stă treaba cu luptele tătărești, pe plaja de la Constanța, Marmotele vesele s-au întors la filmări, unde Teo Ioniță s-a „luptat” corp la corp cu colegii lui de echipă.

Teo Ioniță, replici acide la adresa colegilor de la Marmotelor vesele. Gluma care l-a făcut pe Micutzu să izbucnească în râs

Cel care a urcat pe scenă, de data aceasta, pentru un roast ca la carte la adresa colegilor de echipă a fost Teo Ioniță. Deși e cel mai tânăr comediant din platoul România are Roast, el nu s-a temut și le-a „atacat” pe Marmotele vesele fără milă.

„Bordea a plecat recent de la Capatos. Singurul motiv pentru care nu și-a dat demisia mai devreme este că și el uitase că mai există Xtra Night Show”, a început el în forță, cu o glumă despre căpitanul echipei sale.

„Bordea e obișnuit cu greul, asta pentru că lucrează cu Micutzu de mai bine de 10 ani”, a fost prima gluma cu care a „lovit” în prezentatorul show-ului.

„Ca orice altă domnișoară, Teodora își dorește să poarte rochia de mireasă, doar că ea o va purta după ce va fi îmbălsămată”, a continuat mezinul. „Cum m-am și consacrat”, a răspuns rapid coechipiera lui.

„Radu Bucălae arată ca genul de surpriză Kinder care nu vrei să-ți pice”, a fost replica ce i-a făcut și pe Pârșii circumspecți să-l aplaude.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele se dezic de Cătălin Bordea. Cu ce i-a supărat căpitanul: „Urât! Nu se face!”

Teo Ioniță nu a iertat pe nimeni și chiar a avut curaj să-l ia la roast și pe Micutzu. Mezinul familiei Romania are Roast și-a luat inima în dinți și a glumit la adresa acestuia.

„Micuztu, care de ceva vreme se îmbracă din ce în ce mai ciudat. Azi s-a îmbrăcat în lămâi și cred că îl reprezintă pentru că este acid”. „Asta mi-a venit aici. Ce vreți?”, a mai spus el după ce nu a stârnit reacția pe care o aștepta.

„Micutzu este mai rapid ca orice mașină. Asta pentru că a reușit să atingă suta mai rapid ca orice Lamborghini”, a fost gluma cu care l-a dat pe spate chiar și pe prezentatorul TV.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și 3SE, colaborare în premieră. Vocile s-au armoniza... România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele și-au negociat la sânge punctele. Teodora Nedelcu a răbufnit. „M-au speri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x