Antena Căutare

A fost dragoste la prima vedere! "MARŢIANUL" despre care nimeni nu ştia că dansează ATÂT DE BINE

A văzut, i-a plăcut şi şi-a dorit să încerce şi el! Alexandru are 18 ani, vine din Brăila şi a început să danseze după ce un văr i-a arătat pe internet un videoclip.

A văzut, i-a plăcut şi şi-a dorit să încerce şi el! Alexandru are 18 ani, vine din Brăila şi a început să danseze după ce un văr i-a arătat pe internet un videoclip. A fost, cum ar spune unii, dragoste la prima vedere!

A scotocit pe YouTube, a căutat explicaţii, s-a documentat şi s-a antrenat. Avea să-şi dea seama că dansul este pentru el o adevărată pasiune. Aşa a început totul...

Deşi e cam timid şi nu prea a dansat în public, Alex şi-a luat inima în dinţi şi a venit la noi. Ca să-l vadă o ţară întreagă!

Un moment de popping a fost suficient ca juriul să acorde cele trei steluţe aurii. De ce? Pentru că Alexandru are talent şi multă voinţă!

"A început să-mi placă popping-ul. Meriţi să fii pe această scenă. Bravo!", i-a spus Monica Petrică.

Vizibil emoţionat, concurentul nostru şi-a acceptat soarta: gata cu timiditatea, e timpul ca toată lumea să-i cunoască pasiunea şi talentul!

Asta da debut în public, nu?

Adrian, puştiul pentru care Selena Gomez a întrat în legătură telefonică la "România Dansează"... A fost mai mult decât SPECTACULOS. A fost UNIC! Finalist X Factor, voce LIVE. Trupa "Joy of Life", show total!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x