Antena Căutare

Juraţii şi-au găsit naşul: O concurentă a refuzat să le dea numărul de telefon

Concurenţii de la „România dansează” sunt talentaţi, frumoşi, dar au şi personalităţi puternice. Încă de la primii paşi pe scena show-ului, concurenta Andrada Anton a ridicat sala în picioare şi a obţinut ropote de aplauze, dar şi admiraţia celor trei juraţi, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică.

Concurenţii de la „România Dansează” sunt talentaţi, frumoşi, dar au şi personalităţi puternice. Încă de la primii paşi pe scena show-ului, concurenta Andrada Anton a ridicat sala în picioare şi a obţinut ropote de aplauze, dar şi admiraţia celor trei juraţi, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică.

Reacţia publicului a fost firească pentru că, după cum Monica a punctat, Andrada este o prezenţă remarcabilă pe orice scenă. CRBL i-a explicat concurentei că reacţia publicului e stârnită de faptul că spectatorii vor să-i afle numărul de telefon, dar răspunsul fetei i-a lăsat, însă, mască pe toţi cei din sală: „Nu am telefon mobil. Am un prieten şi nu-mi mai trebuie altul”, mărturiseşte concurenta.

Andrada a demonstrat că şi-a meritat aplauzele publicului, aducând pe scena „România Dansează” un dans contemporan spectaculos. CRBL şi Connect-R nu au admirat doar prestaţia concurentei, ci şi picioarele sale: „Ai 1,80 înălţime şi un metru de picioare”, mărturiseşte Connect-R. Comentariile juraţilor la adresa Andradei s-au oprit în momentul în care aceştia l-au cunoscut pe iubitul concurentei şi au aflat că acesta practică arte marţiale.

Care a fost reacţia lor vor afla telespectatorii care vor urmări „România Dansează” duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Connect-R se pregăteşte de nuntă... FOTO! Monica Petrică, cuvintele sunt prea puține pentru a o descrie......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x