Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

„Romania Danseaza”: Imagini incredibile cu CRBL si Bendeac dansand la bara! (FOTO & VIDEO)

Preselectiile pentru cel mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza, ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, au adus zi de zi in fata celor trei jurati zeci de persoane dornice sa demonstreze ca au dansul in sange.

Preselectiile pentru cel mai fresh show al primaverii, Romania Danseaza, ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, au adus zi de zi in fata celor trei jurati zeci de persoane dornice sa demonstreze ca au dansul in sange.

Inspirati de dansurile concurentilor, juratii au trecut de nenumarate ori de partea cealalta a scenei pentru a da un pont in plus.

Astfel, Mihai Bendeac si CRBL au incercat tot felul de dansuri pe scena Romania Danseaza, dar de departe cea mai grea proba a fost dansul la bara. Dupa ce un concurent si-a facut numarul...la bara, baietii au profitat si, in pauza, au incercat si ei niste scheme. Daca au reusit sau nu sa impresioneze pe Monica, ramane de vazut!

Monica Petrica, CRBL si Mihai Bendeac sunt juratii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “Romania Danseaza” are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009, in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul patru.

Succesul acestui talent–show se bazeaza pe emotii, senzatii, trairi toate transmise de oameni obisnuiti prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionata la Antena 1, incepand cu 17 martie.

Daca CRBL si Monica Petrica vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii si al stilului, Mihai Bendeac isi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate in domeniu.

Fiind cel mai popular format international de dans, „Romania danseaza” are ca prima regula diversitatea, astfel ca pe micile ecrane vom vedea
oameni de toate varstele si toate stilurile de dans posibile.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza