Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Lacrimi pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul”, înainte de Crăciun! Ce i-a făcut să plângă pe mai mulți actori. Virginia Rogin: „Mă gândesc la fiul meu”

S-au vărsat lacrimi pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul”. Echipa s-a întâlnit, pentru ultima dată în acest an, pentru a sărbători în avans Crăciunul.

Actorii din „Sacrificiul” au dansat, au cântat colinde, le-au şi ascultat, au plâns de dragul amintirilor din copilărie şi, evident, au împărţit şi au primit cadouri.

„Crăciunul ideal pentru mine arată cu toată familia strânsă la masă, lângă brad, cu copiii care răstoarnă de toate, cu colinde, cu mâncare tradițională, cu un cozonac cald cu lapte. Ce îmi încălzește sufletul în fiecare an este să primesc colindători, pentru că eu făceam asta când eram mică, colindam din poartă în poartă când eram la țara, la ai mei și mi-a rămas că un obicei drag sufletului”, a spus Cristina Ciobănașu, care o interpretează pe Iris.

Amintirea dragă din copilărie a devenit acum motiv pentru lacrimi de bucurie când pe platoul de filmare au venit colindătorii. Doinița Oancea și Cristina Ciobănașu, de exemplu, nu și-au putut stăpâni emoțiile.

Pentru fiecare dintre actori, Crăciunul înseamnă, de fapt, acelaşi lucru. Sunt „acasă", indiferent de locul în care se află.

„Mă gândesc la familie, la acasă și luminițe pentru că îmi plac luminițele și să împodobesc casa”, a spus Denis Hanganu.

„E o sărbătoare minunată. Sigur că îmi aduce aminte de copilărie, sigur că mă gândesc la cei dragi care nu mai sunt lângă mine, mă gândesc la fiul meu care e departe, în SUA, la prietenii dragi”, a spus și Virgina Rogin, care o interpretează pe mama Gela în „Sacrificiul”.

Şi ca să aducă puţin din atmosfera de familie şi pe platouri, actorii serialului şi-au făcut timp să se bucure unul de compania celuilalt, dincolo de roluri. Cu daruri atent alese şi cu urări de bine.

„Am făcut două coveruri, la două piese Christmasy, unul cu nepoată mea și cu Edward Sanda și încă unul pe care l-am făcut singură și pe care vreau să îl arăt tuturr, este un cadou de Craciunpentru toată lumea”, a spus Doinița Oancea, care o interpretează pe Narcisa.

„Noi suntem împreună și când nu suntem împreună. Nu aș fi vrut să lipsesc, îmi încarcă bateriile, sunt atât de fericită, încât îmi vine să plâng”, a spus și Adriana Trandafir, care o interpretează pe Veorica.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Sacrificiul” îi aduce din nou împreună pe actori. Imediat după sărbători vor începe filmările pentru noile episoade.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!