Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Adevărul despre mama surorilor Ioanid a ieșit la iveală! Povestea ei este tulburătoare! „A murit la Revoluție. A spus că dacă va pica Ceaușescu, vă va putea lua în brațe!”

Adevărul despre mama surorilor Ioanid a ieșit la iveală, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”. Povestea ei este tulburătoare.

Adevărul despre mama surorilor Ioanid a ieșit la iveală, în „Sacrificiul”.

Surorile Eva (Maia Morgenstern), Eliza, adică Veorica (Adriana Trandafir) și Elena (Ana Ciontea) au primit jurnalul mamei lor, Victoria Ioanid, ce a fost păstrat de prietena ei – bunica tinerei muzeograf pe care ele au întâlnit-o la Memorialul Închisoarea Pitești.

Cele trei surori au aflat că mama lor știa unde au ajuns ele. Ba chiar le-a privit de aproape, dar fără să intervină în viețile lor în vreun fel, ca să nu le pună în pericol.

„Decembrie 1989. Începea Revoluția. Mama voastră se băga în beci și asculta Europa Liberă. Era de nerecunoscut în zilele alea. Respira aerul libertății! A plecat la București pe 21 decembrie. M-am certat îngrozitor cu ea. A urlat la mine și mi-a spus că dacă o să pice Ceaușescu o să vă poată lua în brațe!”, le-a povestit prietena mamei lor.

Femeia le-a precizat că a păstrat cu grijă jurnalul mamei lor, în care Victoria Ioanid a scris despre viața ei și despre iubirea ei pentru fiicele lor. Din păcate, însă, ea a murit în noaptea de 21 decembrie, „ca un om liber”.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro