Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Alexandru Ion, personajul negativ din serialul Sacrificiul, dezvăluiri despre rolul care l-a scos din zona de confort

După nenumărate roluri în care a jucat personaje pozitive, actorul Alexandru Ion a întors foaia şi îl interpretează acum pe băiatul rău din serialul Sacrificiul. Băiat rău şi de bani gata. Alin Oprea, în stare de orice pentru a conduce firma tatălui său.

Alexandru Ion, actor

Un rol cu multe provocări, pe care Alexandru l-a primit cu braţele deschise. Personajul lui Alexandru Ion are un cuvânt greu de spus în acţiunea serialului. Vine ca o furtună în vieţile liniştite şi nu prea ale celorlalte personaje.

Personajul lui Alin Oprea este primul în care actorul joacă un rol negativ. Inițial, acesta a dat casting pentru un alt rol, dar la sugetia Ruxandrei Ion, producătorul serialului, a dat proba și pentru personajul lui Alin Oprea.

„În general, rolurile negative îți dau un spațiu mai mare de colaratură. A nu se întelege că am o problemă cu rolurile pozitive, ba dimpotrivă, ne place bunătatea, susținem bunătatea, dar în interiorul unui rol pozitiv e un pic monocord. Ești bun și nu prea reusești să pui foartă multă variație pe felul în care ești bun. În schimb, când ești rău ai foarte multă variație.” , a explicat actorul.

Prima piesă de teatru pe care a văzut-o Alexandru Ion a avut-o în rolul principal pe Maia Morgenstern, iar acum acesta joacă alături de celebra actriță.

„Cred că e o coincidență și o întâlnire de care mă bucur foarte tare. Spectacolul la care faci referire se numea „Cafeaua domnului ministru” . Știu că mi-a rămas în minte multă vreme și doamna Maia este o mare actriță pe care cu toții o apreciem și o iubim foarte tare. M-am bucurat de felul în care s-a închis cercul” , a povestit Alexandru Ion.

Absolvent al U.N.A.T.C. , Alexandru Ion nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. Alexandru este unul dintre fondatorii Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria și a jucat în numeroase pelicule, dar și piese de teatru precum: „Furtuna", „Îngeri în America", „Cine iubește plătește, „Înapoi în iarnă", „Cea mai călduroasă zi din an" sau „The History Boys". De asemenea, Alexandru prezentat în 2018 emisiunea „Vreau azi de la Alo Shop", la Antena Stars şi a fãcut parte din distribuţia producţiei „Atletico Textila".

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!