Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ana Creţu şi Gabriel Ciocan, dezvăluiri din culisele serialului „Sacrificiul”! Iulia se transformă într-o măicuță! – Foto

Ana Creţu şi Gabriel Ciocan au făcut dezvăluiri din culisele serialului Sacrificiul, ce continuă miercuri și joi, de la ora 20:00, la Antena 1, și se apropie de finalul primului sezon.

Ana Creţu şi Gabriel Ciocan, actori din serialul „Sacrificiul”.

Actrița Ana Crețu, care o interpretează pe Iulia în „Sacrificiul”, a mărturisit că se transformă din excentrica tânără pe care o joacă în serial într-o măicuță, la teatru, în spectacolul „Îndoiala (Doubt)”.

„Eu fac teatru foarte mult și sunt foarte bucuroasă să fac asta. Chiar mă gândeam zilele astea că este o meserie dementă absolut. Dimineața filmez cu meșele astea pe cap, iar diseară am spectacol – joc o măicuță catolică. Deci din acest look trec în cealaltă parte. Cele mai multe spectacole le jos la Teatrul Metropolis – Zbor deasupra unui cuib de cuci, Colivia cu nebune, toate în regia domnului Victor Ioan Frunză, și sunt foarte mândră că sunt acolo pe scenă”, a spus Ana Crețu.

Tânăra actriță și Gabriel Ciocan au dezvăluit că în „Sacrificiul” va fi atmosferă de sărbătoare și că au început deja filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului.

Ana Creţu şi Gabriel Ciocan, care au dezvăluit că pe stradă sunt strigați după numele personajelor pe care le interpretează în „Sacrificiul”, au fost supuși testului sub presiune, în direct, la Observator. Fiecare dintre ei a primit câte trei întrebări.

„Dulceață de ardei iute sau gem de fasole?”, „Cum se numește spațiul dintre dinții unui pieptăn?” și „Primul lucru pe care îl iei cu tine pe o insulă pustie este…?”, au fost întrebările pe care le-a primit Ana Crețu.

„Ce ai face dacă ai rămâne blocat în lift patru ore?”, „Câte avioane sunt în acest moment pe cer?”, „O pisică albă se urcă în pom. Cum se dă jos?”, au fost cele pe care le-a primit Gabriel Ciocan.

Cum au răspuns cei doi actori din serialul „Sacrificiul” puteți vedea în clipul de mai jos din „Observator”.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro