Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Andrei și Ștefan Oprea au pus la cale un plan diabolic, ca să se răzbune pe Lili! Cum a reacționat ea când a aflat că a fost păcălită. „Mamă, ce te-au fraierit!”

Andrei și Ștefan Oprea au ajuns pe aceeași lungime de undă, în ultimul episod din primul sezon al serialului „Sacrificiul”. Cei doi au pus la punct un plan diabolic prin care să se răzbune pe Lili.

Andrei și Ștefan Oprea, în „Sacrificiul”.

După ce Lili, interpretată de Michaela Prosan, i-a spus lui Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) că îi poate lua firma, dacă Andrei nu se căsătorește cu ea, lui Andrei (Denis Hanganu) i-a venit o idee „diabolică”.

„De ce nu declari insolvența? Tată, firma ești tu. Tu și cu mine. Ce e acolo e doar un nume. Mai bine bag-o în faliment și după asta cedează-i-o lui Lili. Nu vreau să câștige! Nu merită! Și după asta o să fac eu altă firmă. O să o iau de la zero și o să-ți demonstrez că pot”, i-a spus Andrei Oprea tatălui său.

Ștefan Oprea a fost de acord și i-am promis fiului său că îl va sprijini în cariera lui.

„Am o singură rugăminte. Dacă poți, iartă-mă că de multe ori am pus banii, firma, înaintea fericirii tale! Vreau să știi că tu și Ioana aveți binecuvântarea mea. Vă doresc să fiți fericiți până la adânci bătrâneți și să nu faceți aceleași greșeli ca mine și cu Eva!”, i-a spus Ștefan Oprea fiului său.

Lili a aflat adevărul despre firmă de la Alin Oprea (Alexandru Ion). „Asta e mina voastră de aur, cum nu mai face doi lei?”, a reacționat ea.

„Firma nu mai face doi lei! Ai o firmă moartă! Mamă, mamă, ce te-au fraierit! Acum înțeleg de ce ți-au dat-o. Că nu au nimic de pierdut!”, a spus Alin, pe măsură ce furia lui Lili creștea.

Imediat, Lili a pus mâna pe telefon și a cerut să se facă ceva în legătură cu nunta lui Andrei și a Ioanei, dar fără să dezvăluie ce anume.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro