Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Bogdan Stanoevici, actor și bucătar de excepție! Dezvăluiri inedite despre serialul „Sacrificiul”: „Personajul meu nu este dispus să facă lucruri ilegale”

Bogdan Stanoevici, un actor și-un bucătar de excepție, a făcut dezvăluiri inedite despre serialul „Sacrificiul”, ce va avea premiera astăzi și mâine, de la ora 20.00, la Antena 1. A vorbit despre personajul pe care îl interpretează, dar și despre prietenia lui cu Gerard Depardieu.

Bogdan Stanoevici, un actor și-un bucătar de excepție, a făcut dezvăluiri inedite despre serialul „Sacrificiul”, ce va avea premiera astăzi și mâine, de la ora 20.00, la Antena 1. A vorbit despre personajul pe care îl interpretează, dar și despre prietenia lui cu Gerard Depardieu.

Actorul Bogdan Stanoevici, care l-a interpretat de Marius Cristescu în „Fructul Oprit”, s-a împrietenit cu Gerard Depardieu în Paris, locul pe care timp de 22 de ani l-a numit „acasă”.

„Cu Gerard Depardieu am avut o relație foarte bună. Am jucat alături de el în spectacole și avea o chestie când ieșea de pe scenă. Eu eram întotdeauna în culise, îl asteptam, pentru că mă așteptam că mă va întreba cum a fost. Toți erau perplexi că Depardieu mă întreba pe mine, eu fiind un puști. El mă întreba cum a fost. Și îi ziceam: «Gerard, eu o să îți spun și lucruri care nu au fost»". «Păi eu de aia te întreb, ăștia nu îndrăznesc să spună nimic» (a răspuns actorul, n.r.). «Nu îndrăznesc pentru că ești prea dur, fii și tu mai înțelegător. Eu dialoghez cu tine pentru că vorbim aceeași limbă ».

Și am creat aceasta relație care a durat în timp. Dovadă că a venit în România, la invitația mea”, a povestit Bogdan Stanoevici, în timp ce a pregătit salată cu anșoa, capere și pui, precum și „Paste cu parmezan și ciuperci de pădure”, pe care le-a savurat alături de Anamaria Gudu.

Despre rolul său din „Sacrificiul”, Bogdan Stanoevici a povestit că se numește Grigore Oprea, I se spune Grig și este un procuror onest.

„E undeva în aceeași linie a lui Marius Cristescu, în sensul ca Marius Cristescu era un justițiar, pe cont propriu. Acum este vorba despre trei familii care nu sunt legate prin nimic decoamdată, dar care se vor intercala. Personajul meu, Grig i se spune, Grigore Oprea, este un procuror, un procuror bugetar, onest, iar când e vorba despre familia lui nu este dispus să facă lucruri ilegale”, a explicat Bogdan Stanoevici.

„În fiecare episod se vorbește despre o familie. Sunt trei familii, cu viața lor, înb funcție de care le sunt originile, care le este trecutul, și descoperim aceste familii cu problemele inerente. Acum deja am filmat ceva în care o familie interacționează cu o altă familie. Nu știm ce se va întâmpla în perioada următoare, dar interacțiunea este deja dătătoare de conflicte și tensiuni”, a mai dezvăluit el.

Bogdan Stanoevici, alături de Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Călin, Cristina Ciobănaşu, Oana Zăvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuță, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotă, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roșu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în „Sacrificiul”.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ .

Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!