Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Cât de frumoasă este Michaela Prosan. Cum arată Lili din serialul Sacrificiul | Foto

Este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Ai vazut-o în serialul "Sacrificiul" și te-a fermecat imediat. Cum arată Michaela Prosan?

Michaela Prosan

Instagram / Sacrificiul

Michaela Prosan s-a născut în anul 1992, în Slobozia. A urmat cursurile Liceului de Arte Ionel Perlea din Slobozia, pentru ca mai apoi să termine Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Primul rol de anvergură al Michaelei Prosan în teatru a fost în 2014, când a interpretat-o pe Mona în spectacolul Steaua fără nume de Mihail Sebastian. Piesa s-a jucat pe scena Teatrului Elisabeta din București.

A mai jucat în piese de teatru precum Biloxi Blues de Neil Simon (Teatrul Național București) , Servieta de doc de Mihail Zoscenco (Teatrul Tineretului), Rinocerii de Eugen Ionesco (Teatrul Tineretului).

Toți știm cum arată Cristina Ciobănașu, dar câți știu cum arată tatăl ei? Seamănă ca două picături de apă! | Foto

Aici stateam la poza si batea vantul

A post shared by Michaela Prosan (@michaela.prosan) on

În 2014, Michaela Prosan a aparut în scurt metrajul „This Thing Called Love”. În 2016, a interpretat-o pe Izzy în Escape VR, primul film de ficțiune VR românesc.

Din 2018, Prosan este Sonia Caragea, protagonista serialului Fructul oprit, difuzat pe Antena 1. Din 2019, Prosan face parte din distribuția serialului Sacrificiul, difuzat pe Antena 1.

Felt cute... 🎈

A post shared by Michaela Prosan (@michaela.prosan) on

După ce a terminat filmările pentru Fructul Oprit, Michaela Prosan a intrat repede în priză pentru un nou proiect. Actrița a fost cooptată în serialul Sacrificiul, putând fi văzută de telespectatori în curând tot la Antena 1.

Premiera noului sezon Sacrificiul

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări ultimul sezon al serialului Sacrificiul miercuri, 9 septembrie, de la ora 22.30.

După o serie de decizii radicale ce au încheiat sezonul anterior al serialului, poveştile impresionante, răsturnările de situaţie şi momentele pline de pasiune vor continua la Antena 1 în cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion.

Oana Zăvoranu, filmare incendiară din dormitor! Ce i-a făcut soțul, în pat: „Voi ați fi rezistat?”

Ce se va întâmpla mai departe cu Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor), cum va evolua relaţia dintre Maria ( Mădălina Bellariu) şi Amza (Vlad Gherman), dar şi cum vor decurge lucrurile în cazul trio-ului Diva (Oana Zãvoranu), Irina (Ioana Blaj) şi Bobi (Conrad Mericoffer), toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în fiecare miercuri, după Chefi la cuţite, la Antena 1.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Video