Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Ce avere are, de fapt, Oana Zăvoranu. Actrița din „Sacrificiul” deține o sumă amețitoare

Oana Zăvoranu este fără îndoilală o prezență spumoasă. Aceasta poate fi urmărită în serialul „Sacrificiul”, în rolul Divei. Oana nu s-a plâns niciodată de bani, mai ales după moștenirea primită odată cu moartea mamei sale, Mărioara.

Oana Zăvoranu avere

Puțini știu că Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică de sănătate și a lansat propria marcă de parfum.

Mare parte din averea Oanei Zăvoranu se datorează mamei sale, Mărioara Zăvoranu. Celei din urmă nu i-a fost deloc ușor să-și păstreze averea, mai ales că mulți îi așteptau sfârșitul, cu gândul să o lase „fără absolut nimic”.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Pe Oana Zăvoranu o să o puteți vedea în Sezonul 2 din Sacrificiul, serial care începe pe 12 februarie la Antena 1. Sacrificiul poate fi văzut live pe antenaplay.ro

Citește și:

Dorian Popa din Sacrificiul, poze fierbinți din baie! Ce detaliu a atras atenția tuturor!

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro