Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul nouă online! Eva îl aseamănă pe Andrei cu Ștefan, Robert își face curaj să o ceară pe Ioana în căsătorie, iar Leo are un plan prin care se va răzbuna pe Ștefan

Episodul numărul nouă din serialul „Sacrificiul” a fost plin de momente emoționante, respingeri și planuri bine puse la punct. Eva îl aseamăna pe Andrei cu Ștefan, Lili vrea să arunce o fotografie cu mama Ștefaniei, Robert își face curaj și o cere în căsătorie pe Ioana, Leo pune la cale un plan pentru a se răzbuna pe Ștefan, iar Ștefania și Andrei îi fac o farsă Ioanei.

Episodul numărul nouă din serialul „Sacrificiul” a fost plin de momente emoționante, respingeri și planuri bine puse la punct. Eva îl aseamăna pe Andrei cu Ștefan, Lili vrea să arunce o fotografie cu mama Ștefaniei, Robert își face curaj și o cere în căsătorie pe Ioana, Leo pune la cale un plan pentru a se răzbuna pe Ștefan, iar Ștefania și Andrei îi fac o farsă Ioanei.

În serialul Sacrificiul, episodul nouă, Eva Oprea îl aseamăna pe Andrei cu tatăl său, Ștefan.„Pur și simplu nu pot să înteleg, de fapt cum ai putut. Cum ai putut să faci, ceea ce ai făcut? Cum?”, îi reproșează Eva lui Andrei.

În timp ce Andrei nu întelege despre ce vorbește mama sa.„Mama spune direct că nu înțeleg nimic. Știi că noi doi nu ne-am mințit niciodată„, iar Eva îi reproșează că a ascunde adevărul este egal cu minciuna.

Sacrificiul, Episodul nouă.Lili face curățenie printre lucrurile Ștefaniei și dorește să arunce tot ce găsește sau să le trimită în țigănie. Aceasta o acuză pe Katia pentru faptul că nu mai este de partea ei, în timp ce Katia îi mărturisește că Andrei o iubește nespus de mult pe Ștefania.

„Dar ce am făcut? Pe bune, ce am făcut?”, a întrebat Lili nervoasă.„ Ce tot îmi pui vorbe în gură aiurea, nu i le arunc la gunoi. I le pun în saci să și le ia acolo la ea, în țigănie.”, adaugă aceasta.

Lili o gonește pe Katia, după ce aceasta îi mărturisește că Andrei o iubește nespus de mult pe Ștefania.„Du-te de aici, du-te de aici că mă enervezi și nu știu ce îți fac.”

Sacrificiul, Episodul nouă.Robert își face curaj și îi adresează Ioanei cea mai grea întrebare, dacă vrea să fie soția sa. Însă, aceasta îl refuză și îi reproșează faptul că au vorbit ceva ieri, iar el nu a ascultat.

„Spuneți domnul doctor, spuneți, că parcă pedumneavoastră vă așteptăm” , îl ambiționează Iulia pe Robert.

„Ioana, dragi părinți, știu că e un moment important pentru toată lumea și mai ales pentru mine. Ioana, vrei să fii soția mea?” , a spus Robert.„Nimic nu mă face pe lume mai fericit, nimic nu m-ar face pe lume mai fericit”, a continuat acesta.

Ioana l-a refuzat pe acesta și a ieșit din cameră.„Am vorbit ceva ieri cu tine, de ce faci asta acum? ”, a spus Ioana.

Sacrificul, Episodul nouă.Laviniu vine la Leo cu un plan prin care se poate răzbuna pe Ștefan Oprea, iar acesta îl aprobă imediat. Cei doi s-au pus de acord să îl cucerească pe fiul mai mare a lui Ștefan și să îl lovească acolo unde îl doare mai tare.

„Am venit să îți dau o veste colosală, am aflat că Ștefan vrea să găsească o fata pentru fii-său ală mare, să îl gâdile puțin la orgoliu. Eu zic că aici întră Ramona, ce zici?”, îi propune Laviniu lui Leo.

„Nu se poate, nu se poate, băi ginerică ești smecher. Să o facem, să învingă ăla mai puternic. Mâine gata, îl lovim pe Fane.” , spune Leo.

Sacrificiul, Episodul nouă.Ștefania și Andrei îi pregătesc o farsă Ioanei și încearcă să o sperie pe această. Cei doi au pregătit un plan în care Andrei se îneacă, iar Ioana trebuie să îl salveze.

„O să iasă, ai încredere”, o încurajează Andrei pe Ștefania.„Ioana, se îneacă, se îneacă”, strigă Ștefania, speriată și agitată.

Ioana a ieșit rapid din casă și a sărit în piscină pentru a-l salva pe Andrei. Imediat după ce a sărit, Andreia luat-o în brațe și a scos-o pe Ioana din piscină.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

PREMIUM