Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 16. Ștefan Oprea, propunere incendiară pentru Eva! A fost amenințat cu un pistol! Laviniu a suferit un șoc, din cauza unui personaj nou! „Tu ești tata!”

Ștefan Oprea i-a făcut o propunere incendiară Evei și a fost amenințat cu arma de un personaj neașteptat. Și Laviniu a suferit un șoc, după apariția-surpriză a unui tânăr. Mario a încercat să o seducă pe Lili și au fost clipe de panică, pentru Iris.

„Sacrificiul”, episodul 16. Ștefan Oprea, interpretat de Claudiu Istodor, i-a făcut o propunere incendiară Evei (Maia Morgenstern), dar reacția ei nu a fost deloc cea la care ar fi sperat, după ce el a înșelat-o cu nepoata ei, Brândușa (Alina Florescu).

„Vreau să trecem peste asta, Eva! Gata, vreau să uităm, să mergem mai departe, să fim o familie normală! Vreau să mă întorc în patul nostru. Vorbesc serios, Eva! Vreau să fim iarăși o familie normală. Noi doi să mergem până la capăt”, i-a spus Ștefan Oprea soției lui.

„Sacrificiul”, episodul 16. Mario, interpretat de Dorian Popa, a încercat să o agațe pe Lili, personajul Michaelei Prosan. Cuceritorul nu s-a dat bătut cu una, cu două, și a făcut un număr de seducție cu… Sos de usturoi.

Când tocmai cerea nota la un restaurant la care ar fi trebuit să ia cina cu Robert (Daniel Nuță), Lili s-a trezit cu Mario la masa ei. „Stai așa, fata mea! Ce? Te grăbești? „Mă gândeam să ți-o țin pe companie”, i-a spus el.

„Sacrificiul”, episodul 16. Mario l-a pus la pământ pe Relu, interpretat de Marian Râlea, cu o mătură, după ce a venit cu „șarpe-miu” să își ceară iertare că a determinat-o pe Iulia (Ana Crețu) să fugă de acasă.

A început o luptă între orgolii din care câștigător putea ieși doar unul. „Auzi, tinerețe? Nici mie, nici bicepsului meu nu ne e frică de tine! Ai înțeles?”, i-a spus Mario lui Relu, sărutându-și bicepsul.

Abia a terminat Relu să îi imite gestul, că s-a și trezit pus la pământ de Mario, cu tot cu mătură. „Nu, că nu e nimic! M-am lăsat eu!”, a dres-o el.

„Sacrificiul”, episodul 16. Ștefan Oprea a fost amenințat cu arma de un personaj nou. Se pare că apelul telefonic pe care Lili i l-a dat tatălui ei a avut efect.

„Așa cum te-am găsit pe tine, așa o să găsesc și pe cineva drag ție. Ai grijă, Ștefane! Lili încă mai suferă! Păi nu așa ne-a fost vorba!”, l-a amenințat un bărbat pe Ștefan Oprea, ținându-i un pistol la ceafă.

„Sacrificiul”, episodul 16. Au fost clipe de panică. Iris (Cristina Ciobănașu), supărată că părinții ei, Leo și Veorica Zamfir (Mihai Gruia Sandu și Adriana Trandafir), au făcut planuri să o mărite, s-a prăbușit în casa Evei, unde a căutat un refugiu.

Noroc că Ioana (Oana Cârmaciu) și mama ei, Elena (Ana Ciontea), au ajuns la timp în casa Evei, și au salvat situația, descoperind și motivul pentru care lui Iris i s-a făcut rău.

„Sacrificiul”, episodul 16. Laviniu (Mihai Călin), soțul Narcisei (Doinița Oancea), a suferit un șoc. Un personaj nou și-a făcut apariția și l-a lăsat mască.

„Mădălin. Mădălin Laviniu. Nu e coincidență. Tu ești tata!”, i-a spus tânărul, șocându-l.

Sondaj

Credeți că Andrei va ajunge în fața altarului cu Lili?

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro