Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 2 online! Ioana face amor cu Andrei pentru bani, iar Brândușa, amanta lui Ștefan, moare în spital

Cel de-al doilea episod al serialului ”Sacrificiul” a adus răsturnări de situație, dar și decizii drastice. Brândușa Zamfir, amanta lui Ștefan, a murit după ce s-a aruncat de la balcon, iar Ioana a luat o decizie drastică. 

Cel de-al doilea episod al serialului ”Sacrificiul” a adus răsturnări de situație, dar și decizii drastice. Brândușa Zamfir, amanta lui Ștefan, a murit după ce s-a aruncat de la balcon, iar Ioana a luat o decizie drastică.

Citește și: Sacrificiul, episodul 2 online! Starea de sănătate a Ștefaniei, tot mai gravă! Medicul Robert, către Ioana: ”75.000 de euro valorează viața ei!”

Brândușa Zamfir, amanta lui Ștefan, a murit pe patul de spital, după ce s-a aruncat de la balcon. Nu înainte de a-i cere Ioanei să aibă grijă de fiica ei, Ștefania, care are o malformație congenitală.

Disperată că nu dă de Ștefan și nici de bunicul fetei, Ioana alege să facă amor cu Andrei pentru a face rost de banii necesari pentru operația care i-ar putea salva viața.

Citește și: Sacrificiul, episodul 2 online! Ioana, gest extrem! Motivul pentru care a acceptat să facă amor pe bani cu Andrei: ”Acum sau niciodată!”

De asemenea, Leo Zamfir îi cere scuze Divei cu un buchet mare de flori, iar reacția ei îl surprinde total pe bărbat: ”Vecine, dacă încerci ceva să știi că nu e loc. E o coadă lungă la poartă. Am venit să-mi cer scuze și să-mi cunosc vecina.”, a mai spus Diva.

Citește și: Sacrificiul, episodul 2 online: Leo Zamfir îi cere scuze Divei cu un buchet mare de flori! Reacția ei, uluitoare: ”Nu mai sunt virgină!”

Eva, soția lui Ștefan, află despre relația extraconjugală a lui Ștefan din presă și face o criză de nervi. Ba mai mult, ea îl dă afară din casă pe soțul ei: ”Nu e nicio minciună. Nu vreau să cred așa ceva. Pleacă de aici, că-ți crăp capul. Pleacă de aici!”, îi spune Eva lui Ștefan.

Citește și: Sacrificiul, episodul 2 online! Eva, criză de nervi după ce află de aventura lui Ștefan: ”Pleacă de aici, că-ți crăp capul. Pleacă de aici!”

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

Citește și: Sacrificiul, episodul 2 online! Gestul Brândușei de a se arunca de la balcon l-a costat scump! Ștefan, pus oficial sub acuzare: ”Știai că vrea să se sinucidă!”Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!