Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 21. Lili și Mario au făcut amor! Laviniu a aflat adevărul despre Mădălin, iar Eva a suferit un șoc

„Sacrificiul”, episodul 21. Lili și Mario au făcut amor, după ce ea a văzut filmarea pe care Andrei a făcut-o pe ascuns cu Ioana. Laviniu a aflat adevărul despre Mădălin, iar Eva a suferit un șoc.

Lili și Mario au făcut amor. „Sacrificiul”.

„Sacrificiul”, episodul 21. Ioana a fost jignită de Lili, în fața lui Andrei, după ce s-au întâlnit toți trei întâmplător, în fața agenției Evei Oprea.

„Poate că nu știai, dar am decis să lăsăm la o part greșelile trecutului și să ne căsătorim. Dacă tot faci parte din familie m-am gândit să vii la nuntă în calitate de domnişoară de onoare", a spus Lili, încercând să îi facă rău Ioanei.

„Sacrificiul”, episodul 21. Andrei și tatăl său, Ștefan Oprea, au avut o confruntare cumplită, în care și-au aruncat cel mai grele vorbe, fără să știe că au fost spionați de cineva.

„Nu mă poți obliga să o și iubesc! De fapt, nici nu-mi pasă de ea! O să facem nunta și gata! Apoi o să-mi văd de firmă! Abia aștept să văd cum o să fie ea fericită cu un soț absent!”, i-a spus Andrei tatălui său.

„Sacrificiul”, episodul 21. Lili a văzut filmarea cu partida de amor dintre Andrei şi Ioana. Un detaliu a scos-o din minți.

„Aş fi putut să trec peste orice, dar am văzut cum te uitai la ea! A, am înțeles! Ai plătit pentru câteva ore de plăcere… Pot să trec peste asta, dar am văzut cum te uitai la ea! La mine nu te-ai uitat niciodată așa! Am văzut cum vă mângâiați, cum o țineai în brațe. O doreai mai mult decât m-ai dorit pe mine vreodată!", i-a spus Lili lui Andrei.

„Sacrificiul”, episodul 21. Furioasă după ce a văzut filmarea cu partida de amor dintre Ioana și Andrei, Lili a ajuns să meargă la o plimbare cu Mario. Doar că plimbarea s-a încheiat în… așternuturi. Cei doi au făcut amor.

O mică problemă le-a întrerupt puțin focul pasiunii. Iulia și Antonio se aflau la începutul unei partide de amor în același dormitor în care au ajuns ei.

„Sacrificiul”, episodul 21. Eva Oprea, interpretată de Maia Morgenstern, a intrat în panică, după ce a aflat că Andrei - personajul lui Denis Hanganu, s-a urcat la volan, deși consumase mult alcool.

„E vina mea! Nu trebuia să plec!”, a spus ea, speriată.

„Sacrificiul”, episodul 21. Laviniu a aflat adevărul despre Mădălin, noul personaj apărut în serial, care i-a spus că este fiul lui. A intervenit poliția, iar Leo a luat o decizie radicală.

După ce a văzut că fiica, ginerele și fratele lui au făcut front comun în apărarea lui Mădălin, Leo a luat o decizie.

„Eu îmi retrag plângerea, dar pe Iris nu o mai vede! Că eu nu-mi mărit fata cu un borfaș”, a spus el, precizând ca Mădălin să fie lăsat o noapte „să guste pușcăria”, să se învețe minte.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro