Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Un anunț și o confesiune uluitoare! Lili a spus că este însărcinată, iar Ștefan și-a dezvăluit marele secret! Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 22

„Sacrificiul”, episodul 22. Lili a anunțat că este însărcinată, iar Ștefan Oprea și-a dezvăluit marele secret. Leo și Diva au avut parte de un moment fabulos! Au dansat cu mișcări senzuale, în timp ce Bobi a consolat-o pe Irina.

„Sacrificiul”, episodul 22. Ștefan Oprea (stânga) și Lili (dreapta).

„Sacrificiul”, episodul 22. Andrei a primit un diagnostic cumplit, după ce a fost găsit de Ioana la ușa casei ei, având alături un buchet mare de trandafiri roșii.

Ieșind din casă, Robert l-a ajutat pe rivalul său, respectându-și vocația de medic. L-a dus în casă, l-a consultat, dar i-a dat o veste cumplită.

„Sacrificiul”, episodul 22. Diva este pe cale de a fi înșelată? Bobi s-a oprit lângă Irina, în parc, după ce a văzut-o plângând singură. A invitat-o la o cafea și i-a ascultat oful, cu răbdare și… Fascinație?

„Eu sunt pasionat de yoga și experimentez tot felul de tehnici de relaxare. Și am dezvoltat un sistem propriu prin care pot comunica cu oamenii aflați în suferință. Pot să văd dincolo de cuvinte. De exemplu, tu ești o fată frumoasă, foarte tristă și foarte singură.

De obicei, oamenii se întâlnesc cu un prieten sau cu o rudă sau cu cineva foarte apropiată ca să își verse oful, dar să știi că singurătatea face de obicei ca lucrurile să pară mai dramatice decât sunt. Cu ce te ajut?”, a încercat Bobi să o consoleze pe Irina.

„Sacrificiul”, episodul 22. Ștefan Oprea și-a dezvăluit cel mai mare secret. A spus cine i-a băgat pe părinții Evei la închisoare și cine este, de fapt, tatăl lui Lili.

„Numai tata e de vină! Dumnezeu să-l ierte! Dar cine s-ar fi gândit că vor veni vremurile astea cu DNA, UE, NATO și alte prostii de astea?”, s-a plâns el fratelui său, Grig, interpretat de Bogdan Stanoevici.

„Dacă află Eva că tata i-a băgat părinții la închisoare, până aici mi-a fost! Sunt un om terminat!”, a mai spus Ștefan Oprea (Claudiu Istodor).

„Sacrificiul”, episodul 22. Diva, interpretată de Oana Zăvoranu, și Leo, personajul lui Mihai Gruia Sandu, au dansat sexi, cu mișcări senzuale.

Leo i-a povestit Divei că a fost pus la punct de Eva Oprea, interpretată de Maia Morgenstern, după ce fiica lui, Iris (Cristina Ciobănașu) a dormit în casa ei, iar el a bănuit-o că a făcut amor cu Amza (Vlad Gherman). Apoi, Diva i-a propus terapie prin… Dans! Ei doi și un trandafir!

„Sacrificiul”, episodul 22. Lili a făcut un anunț bombă, ce va schimba tot! Le-a spus Ioanei, lui Andrei și lui Robert că este însărcinată.

„Îmi pare rău că trebuie să fac un anunț, foarte important, de altfel, într-un astfel de context total nepotrivit pentru situația în care mă aflu. Sunt însărcinată!”, a spus Lili, lăsându-i mască pe toți.

Sondaj

Vor ajunge Ioana și Andrei să se căsătorească?

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro