Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 25 online! Ioana descoperă planul diabolic al lui Lili: ”Ești o mincinoasă. Andrei a avut dreptate!”

Trei episoade ne mai despart de finalul primului sezon al serialului ”Sacrificiul”, iar tensiunea a atins cote maxime în această seară, când Ioana a aflat planul diabolic al lui Lili.

Ioana află că Lili nu e însărcinată cu Andrei

În cel de-al 25-lea episod al serialului Sacrificiul, Ștefan Oprea a fost reținut pentru suspiciune de crimă, fiind denunțat chiar de fiul lui, Alin.

Dănuț, colegul lui de muncă, a aflat de planul lui și l-a confruntat: ”Nu am crezut că ești atât de meschin. Până la urmă nu ești decât un băiețel gelos pe fratele mai mic.”, i-a spus acesta.

Ștefan Oprea, reținut pentru suspiciune de crimă! A fost denunțat chiar de unul dintre fiii lui: ”Nu am crezut că ești atât de meschin!”

De cealaltă parte, Andrei nu și-a revenit încă în urma accidentului suferit, iar Eva este îngenuncheată de durere. Cu ochii în lacrimi, ea l-a rugat să lupte pentru viața lui.

”Tu trebuie să trăiești. Mai ai atâtea lucruri de făcut. Andrei, dacă mă auzi acum, luptă. Luptă pentru viața ta. Gândește-te cât de mult iubești viața. Gândește-te la frații tăi, la Ștefania.”, îi spune Eva, cu lacrimi în ochi.

Eva Oprea, îngenuncheată de durere din cauza lui Andrei, care nu și-a revenit după accident: ”Te rog, trezește-te. Luptă pentru viața ta!”

Diva alege să-l înșele pe Bobi cu Rapha, însă cei doi sunt surprinși împreună: ”Îl alinți ca pe mine? Atât ai de spus? Vreau să vă aud pe amândoi. Te-ai folosit de mine, Rodica. M-ai făcut să cred că te-am înșelat doar ca să te culci cu Rapha.”, i-a spus Bobi.

Bobi, revoltat după ce descoperă că Diva l-a înșelat cu Rapha: ”M-ai folosit! Ai vrut doar să te culci cu el!”

Momentul serii a fost, fără doar și poate, acela în care Ioana a aflat că Lili nu este însărcinată cu Andrei: ”Ești sigură că nu o să afle nimeni? Ești convinsă? Ești o mincinoasă. Nu-mi vine să cred. Andrei chiar avea dreptate. Andrei a spus adevărul. Nu s-a mai atins de tine de luni de zile. Am crezut prostia asta cu sarcina, am crezut tot. Gata. Eu îl iubesc, el mă iubește. E suficient. Mi-e milă de tine.”, îi spune Ioana lui Lili.

Răsturnare de situație! Ioana află că Lili nu e însărcinată cu copilul lui Andrei: ”Ești o mincinoasă. Nu-mi vine să cred!”

De asemenea, Iris a plecat din casa Zamfir și și-a lăsat părinții cu ochii în lacrimi.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro