Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 26. Toată lumea află că Lili nu este însărcinată, Robert șterge pe jos cu Ioana și Lili pune la cale un plan diabolic

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 26. Toată lumea află că Lili nu este însărcinată, Robert șterge pe jos cu Ioana și Lili pune la cale un plan diabolic

Toată lumea află că Lili nu este însărcinată, Robert șterge pe jos cu Ioana și Lili pune la cale un plan diabolic

În cel de-al 26-lea episod al serialului Sacrificiul, Robert renunțp definitiv la Ioana și o face praf din cuvinte, toată familia află de sarcina falsă a lui Lili și aceasta pune la cale un plan să se răzbune.

Bucurie fără margini în Sacrificul! Andrei se trezeşte din comă și îi declară Ioanei dragostea:"Mă bucur că ești aici lângă mine. Sunt foarte fericit"

"Andrei, tu ești dragostea mea! Ești singura mea dragoste. Tu ești marea mea iubire. Nu vreau să trăiesc fără tine", spune Ioana cu lacrimi în ochi stând lângă patul de spital pe care se află Andrei. Speră la o minune ca acesta să-și revină, iar viața să se pună pe făgașul cel bun.

"Putem fi fericiți acum. Nu mai stă nimic în calea fericirii noastre. Te rog, luptă, te rog, te rog!", șoptește Ioana tinându-l de mână pe cel pe care îl iubește nespus de mult.

"Te rog! Inima ta trebuie să bată pentru noi! Te rog, deschide ochii!", tot spune Ioana.

Andrei s-a trezit din comă și este ușor bulversat de situație "Mă bucur că ești aici lângă mine. Sunt foarte fericit", spune Andrei cu puterile stinse.

Dramă pentru familia Zamfir! Leo şi Veorica află că trebuie să evacueze casa!. "Locuința împreună cu bunurile aferente vor intra în posesia statului"

Veorica și Leo se îndreaptă plini de bucurie spre casă mia ales că Ștefania urmeaz să stea cu ei! Înso o veste teribilă le răstoarnă universul! Trebuie să părăsească imediat locuința în care și-au trăit viața până acum!

Aceștia au la dispoziție 72 de ore să evacueze casa. "Locuința împreună cu bunurile aferente vor intra în posesia statului și vor fi scoase la licitație pentru a răscumpăra prejudiciul adus", se precizează în document.

Celor doi nu le vine să creadă și încep să râdă de situație: "Du-te, măi, de aici!", spune amuzată Veorica.

Lucrurile devin serioase! Leo simte că i se face rău dându-și seama că nu este, deloc, vorba de o glumă!

Scandal de proprții în casa familiei Oprea! Eva Oprea îi dă o palmă lui Lili și se îmbrâncesc! "N-ai voie să minţi că aduci un copil pe lumea asta"

Eva Oprea o pedepseşte crunt pe Lili, după ce află că a minţit în legătură cu sarcina!

Eva se enervează foarte atre pe atitudinea relaxată a lui Lili. Aceasta o trage agresiv de mână și țipă la ea, iar Lili ripostează imediat: "Ei, nu-ți permit să vorbești așa cu mine că nu-s copil al țigăncii".

Eva își iese din minți și îi trage o palmă peste față lui Lili: "Nu permiți? N-ai voie să faci asta! Nu ai voie să minți despre lucrul ăsta! N-ai voie să spui că aduci un copil pe lumea asta și să minți", spune Eva turbată de furie.

"Străjină nesimțită m-am săturat de tine până peste cap! Să pleci de aici că nu te mai suport! Pleacă din casa mea, mincinoasă ce ești!", adaugă Eva.

Cele două se îmbrâncesc, iar Lili aruncă amenințări grele: "Bine cucoană! Mai vedem noi ce se întâmplă dacă nu știi să te stăpânești și să mă respecți"

Robert șterge pe jos cu Ioana: "M-ai omorât, m-ai îngropat şi acum vrei să calci pe cadavrul meu... Pentru mine nu mai exiști! "

Robert şi Ioana se întâlnesc la o terasă! Medicul o critică dur pe fosta lui iubită după ce l-a părăsit pentru Andrei.

Ioana și Robert și-au dat întâlnire la o terasă din zonă să discute. Andrei își cere scuze că a întârziat, iar Ioana dă un răspuns care îl deranjează pe acesta: "Nu e nimic! Nu era o întâlnire romantică".

"Știu! Nimic nu mai e romantic între noi. A câștigat Oprea!", spune Robert vizibil deranjat de situația de a nu mai fi alesul Ioanei.

"A câștigat iubirea! Așa cum e normal în viața asta!", răspune încrezătoare Ioana.

"De ce m-ai chemat aici? Să mă umilști? M-ai omorât, m-ai îngropat şi acum vrei să calci pe cadavrul meu", spune plin de furie Robert.

Ioana îi spune că l-a chemat să-i mulțumească pentru psihologul pe care i l-a recomandat Ștefaniei. Robert simte că își pierde cumpătul și aruncă de pe masă un pahar.

"Termină odată cu Ștefania asta! Are un tată și poate să-mi mulțumească el! Fii demnă Ioana! Fii demnă!", spune Robert.

"Fii fericită cu ăla al tău! Pentru mine nu mai exiști!", spune Robert în final.

Lili vrea să se răzbune și pune la cale un plan diabolic! "Am nevoie de un pistol cu amortizor! Când te-am sunat vii în patru labe."

Lili vrea să se răzbune pe Ioana şi pune la cale un plan diabolic. Aceasta calcă peste cadavre și aruncă cu amenințări în stânga și în dreapta.

Angajaul tatălui lui Lili a venit cu ordin să o ia pe aceasta la Paris, însă Lili refuză să facă așa cum i se spune. Aceasta îl amenință cu arma și îi spune că are nevoie de un pistol cu amortizor

"Nu mă cauți, nu mă suni, nu umbli coadă de pe mine! Da? Când dormi, să dormi cu telefonul sub pernă și când te-am sunat vii în patru labe", amenință Ioana.

Aceasta pleacă direct la Diva. Intră în casa ei și o privește ca un lup în tăcere. Diva este intrigată de prezența acesteia la ea în casă și vrea să înțeleagă scopul vizitei.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro