Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 27. Ioana și Andrei, amor pasional, după ce ea l-a cerut în căsătorie! S-a aflat adevărul despre mama surorilor Ioanid, iar Ștefan Oprea a făcut infarct!

„Sacrificiul”, episodul 27. Ioana și Andrei au făcut amor pasional, după ce ea l-a cerut în căsătorie în cel mai original mod posibil. Surorile Ioanid au aflat adevărul tulburător despre mama lor, iar Ștefan Oprea a făcut infarct, din cauza unei vești ce l-a șocat.

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 27. Ioana și Andrei.

„Sacrificiul”, episodul 27. Alin, cel mai mare dintre cei trei fii ai lui Ștefan Oprea, i-a făcut avansuri lui Robert, iar reacția fostului iubit al Ioanei l-a lăsat mască.

Alin Oprea l-a sunat pe Robert ca să se plângă de faptul că Eva i-a primit în casă pe Mario și Antonio. Doar că Robert i-a mărturisit că el o respectă pe Eva, cu toate că ea a dat cu el de pământ la un moment dat, însă pe merit.

„Dragul meu, cu tine n-ar trebui să dea nimeni niciodată de pământ! Tu o să fii un mare doctor, dragule!”, i-a spus Alin Oprea lui Robert, a cărui reacție nu i-a picta prea bine.

„Sacrificiul”, episodul 27. Ajunsă în casa Elenei, Mama Gela fost invitată de Iulia să doarmă în camera ei, dar nu înainte de a face un duș. Atât a trebuit să audă mama Gela ca să se arate oripilată!

„Ce face? Eu? Doamne apără și păzește! Fă, eu fac duș și baie decât sâmbăta! Păi să poate? Altfel se ia pielea de pe noi! Păi da! Mai bine stătem așa, da? Și ne trage și corentul! Eu duș nu fac, fă, nu fac, că uite, de la picurii de apă așa o iau razna cu creierii! De la apă! E clar?”, a reacționat ea.

Mama Gela a făcut și o previziune certă, în privința Irinei (Ioana Blaj), care a spus că este convinsă că nu se va mărita niciodată.

„Sacrificiul”, episodul 27. Adevărul despre mama surorilor Ioanid a ieșit la iveală. Surorile Eva, Eliza, adică Veorica, și Elena au primit jurnalul mamei lor, Victoria Ioanid, ce a fost păstrat de prietena ei – bunica tinerei muzeograf pe care ele au întâlnit-o la Memorialul Închisoarea Pitești.

Cele trei surori au aflat că mama lor știa unde au ajuns ele. Ba chiar le-a privit de aproape, dar fără să intervină în viețile lor în vreun fel, ca să nu le pună în pericol.

Din păcate, însă, mama surorilor Ioanid a murit în noaptea de 21 decembrie, „ca un om liber”.

„Sacrificiul”, episodul 27. Ștefan Oprea a părut că a făcut infarct, după ce a primit o veste ce l-a șocat.

Ștefan Oprea tocmai ce îi spusese fiicei sale, Ștefania, interpretată de Julia Marcan, că a aflat motivul pentru care nu mai vorbește cu nimeni, și că nu este cazul să se îngrijoreze, pentru că ea nu va muri.

„Sacrificiul”, episodul 27. Ioana și-a făcut curaj și, cu puțin ajutor, l-a cerut în căsătorie pe Andrei, în cel mai original mod posibil. Cei doi au făcut amor cu pasiune.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro