Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, primul episod! Diva s-a certat cu vecinii, iar Brândușa, amanta lui Ștefan, s-a aruncat de la balcon

Sacrificiul, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, a debutat pe micul ecran, la Antena 1, și va putea fi urmărit în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00. 

Sacrificiul, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, a debutat pe micul ecran, la Antena 1, și va putea fi urmărit în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00.

Primul episod al serialului a adus-o în prim plan pe Diva (Oana Zăvoranu), care a avut parte de o ceartă teribilă cu vecinii ei, familia Zamfir, care au deranjat-o cu muzica pe care o ascultau.

Citește și: Sacrificiul, episodul 1 online: Diva, scoasă din minți de familia Zamfir: ”Voi nu știți cu cine vă puneți! Vă scot din Mogoșoaia!”

”Bă, vouă vi s-a urât cu binele? Acolo e casa mea și vreau să am liniște, nu fum, nu mici, nu țigănisme.”, le-a spus ea.

De cealaltă parte, Ioana (Oana Cârmaciu) l-a cunoscut pe Andrei (Denis Hanganu), însă lucrurile n-au mers bine între ei, întrucât acesta crede că este amanta tatălui său: ”Mers de curvă, os de curvă.”, i-a spus el unchiului ei.

Citește și: Sacrificiul, episodul 1 online! Andrei crede că Ioana este amanta tatălui său: ”Are mers de curvă!”

Mario Busuioc și Antonio Busuioc, care tocmai s-au mutat în casă nouă, alături de familia lor, au parte de un scandal monstru, care este stins de bunica lor: ”Mucles! Arză-v-ar focul. Vreți să vă zboare Nelu, să dormiți prin parcuri?!”, a spus ea.

Sacrificiul, episodul 1 online! Mario Busuioc, scandal monstru cu Antonio! Bunica lor, nevoită să intervină: ”Mucles! Vreți să vă zboare Nelu, să dormiți prin parcuri?!”

Momentul culminant al serii a fost reprezentant de decizia Brândușei Zamfir, care este amanta lui Ștefan (tatăl lui Andrei) de a se sinucide. Aceasta este transportată de urgență la spital, dar starea ei este gravă.

Citește și: Sacrificiul, episodul 1 online! Brândușa Zamfir s-a aruncat de la balcon, după o ceartă aprigă! Era amanta lui Ștefan

Urmărește ”Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

Ce este ”Sacrificiul”

Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Cine joacă în Sacrificiul

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1, în Sacrificiul.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul urmărind conturile oficiale ale serialului.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro