Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Două secrete bombă au fost dezvăluite! Ștefan Oprea și Bobi au dat cărțile pe față în „Sacrificiul”, sezonul 2, episodul 27 - VIDEO

Două secrete-bombă au fost dezvăluite în episodul 27 din „Sacrificiul”, sezonul 2. Ștefan Oprea și Bobi au dat cărțile pe față.

Diva o amenințat-o pe Ioana, spunându-i că ea și soțul ei vor avea probleme, dacă vor continua să mai intervină în viața ei. Irina a primit un „semn” special.

Ştefan Oprea din „Sacrificiul” a scris un mesaj de „Adio" către familia lui, iar spiritul Brândușei, fosta lui amantă, care i-a făcut un copil, i-a spus cele mai emoționante cuvinte.

Bobi și-a luat inima-n dinți și i-a spus Divei adevărul despre ceea ce simte. „M-am îndrăgostit de Irina”, i-a spus Bobi, în față, Divei, de față cu Irina.

Ștefan Oprea i-a dezvăluit soției lui, Eva, cel mai mare secret al său, în „Sacrificiul”, sezonul 2, acela că tatăl lui a fost cel care i-a arestat pe părinții ei.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro