Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Sacrificiul, sezonul 2: Maria este terorizată de soțul ei care o agresează, Irina devine sclava care poartă în pântec copilul Divei, iar Victor vrea să îl omoare pe Amza

Viața persoanjelor din Sacrificu se complică din ce în ce mai mult. Maria este terorizată de Victor soțul ei și amenințată cu asasinarea, Diva îi calcă demniatatea Irinei și se afundă în minciuni, iar familia oprea este pe cale să se destrame din cauza lui Alin.

În serialul Sacrificiul, sezonul 2, Maria (Mădălina Bellariu) este șocată de apariția soțului ei în casa în care își găsise liniștea. Spera să șteargă tot trecutul buretele , însă a venit peste ea atunci când se aștepta cel mai puțin.

Maria în stare de șoc după ce a fost bruscată de soțul ei și amenințată cu asasinarea: "Vrei să nu mai existe nicicunul? Să plângi pe două cruci, nu doar pe una?"

Diva (Oana Zăvoranu) află că urmează să devină mamă. ”Am plătit bani mulți. Nu am chef să am un copil gras!”, i-a spus aceasta Irinei (Ioana Blaj).

Rezultataul apare: Irinel este însărcinată și poartă în pântec copilul Divei.

Diva se trasformă radical și îi cere să renunțe la mâncare ca să nu aibă un copil gras, îi interzice să mai vorbească cu familia ei pentru că nu se pricepe să mintă și o amenință cu sechestrarea în cameră.

Maria este agresată, strânsă de gât și amenințată de Victor: "Tu îmi ești datoare toată viața pentru tot ce am făcut pentru tine Te distrug!"

"Nu uita că tu încă ești soția mea. Am făcut un jurământ în fața lui Dumnezeu.", spune mișelește Victor.

Acesta este extrem de posesiv și o amenință dur că îi va distruge viața dacă nu își va redirecționa atenția din nou către el. Clar este că Maria îl detestă din tot sufletul și vrea să scape de povara prezenței lui în viața ei.

Diva o plesnește peste față pe femeia care îi poartă copilul: "Am să te leg de pat nouă luni de zile, până naști!"

Irina a plecat pe grabă să-și vadă familia, dar acasă a dat peste Diva care se afla la citit în cărți. Șocul a fost mare, dar la fel și pedeapsa. Aceasta a amenințat-o pe Irina că îi va aplica o corecție zdravănă dacă nu ascultă de vorbele ei.

"Dacă eu ți-am zis că este interzis să ieși din casa asta, tu de ce ai ieșit? Ești angajata mea. 24 de ore din 24 și dacă eu decid că ziua are 25 de ore, 25 de ore are!", spune Diva cu ură în privire.

Alin, discuție aprinsă cu Ştefan și Andrei: "O să veniți în genunchi să vă iert. De azi înainte suntem dușmani"

Ștefan și Andrei au reușit să obțină niște beneficii imense pe palnul financiar în care era băgat și Alin, însă cei doi au fost cu un pas înainte iar acest lucru l-a înfuriat groaznic pe fratele mai mic.

"Ce ați făcut? Ce te uiți așa la mine? Mă vezi mort? M-ați lucrat pe la spate, pur și simplu v-ați bătut joc de munca mea. Eu îi curtez pe ăștia de trei luni și voi veniți acum la final să luați caimacul? Asta nu o să rămână așa! O să veniți în genunchi să vă iert. De azi înainte suntem dușmani!", spune Alin.