Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Denis Hanganu a dezvăluit ce ar face în locul lui Andrei, după ce mireasa lui l-a părăsit la altar! Ce gesturi romantice îi place să facă. „Categoric!” - INTERVIU

Denis Hanganu, care îl interpretează pe Andrei Oprea în serialul „Sacrificiul”, a dezvăluit, pentru a1.ro, ce ar face în locul personajului său, după ce acesta a fost părăsit la altar. Actorul ne-a divulgat și ce gesturi romantice îi place să facă, dar și cum au decurs filmările secvențelor de amor.

Denis Hanganu.

Actorul Denis Hanganu ne-a spus și cum își va petrece Crăciunul și ce își dorește de la Moș Crăciun.

Redăm interviul integral cu Denis Hanganu:

Denis, personajul tău este atât de îndrăgostit de Ioana, încât punem pariu că cele mai multe femei care au urmărit serialul își doresc câte un Andrei din „Sacrificiul” și pentru ele. Din punctul tău de vedere, poate exista acest tip de dragoste eternă și în realitate?

Oho, bineînțeles! Atât timp cât scenariștii s-au gândit la o așa poveste și la un așa personaj romantic iar serialul este bazat pe fapte reale și povestiri declarate, sunt convins că acest tip de dragoste poate exista și în realitate. În altă ordine de idei, ghidându-mă după principiul „viața bate filmul", chiar consider că pot fi mulți bărbați asemănători tipologiei lui Andrei Oprea, dar sunt puțini și trebuie căutați atent.

Andrei îi scrie Ioanei într-un carnețel, la un moment dat, ba chiar ajunge prăbușit la ușa ei, lângă un buchet imens de flori. Tu ce fel de gesturi romantice faci sau ai face?

Pornind de la premisa faptului că sunt un tip romantic, da, ofer flori și îl consider a fi un gest tare nobil și frumos, scriu bilețele, fie ele de dragoste sau de „bună dimineața", pentru că scrisul rămâne și are cu totul și cu totul alt impact asupra afectului nostru, ori dăruiesc cadouri de multe ori simbolice dar cu valoare sentimentală, pentru mine asta reprezentând o manifestare a afecțiunii mele fiindcă numeroase bucurii se află în gesturile și lucrurile mici. Trebuie doar să știi să apreciezi.

Ai filmat secvențe de amor cu Oana Cârmaciu, ce sunt în topul celor mai vizualizate pe YouTube. Cum este să filmezi așa ceva? Care sunt implicațiile? Ce se petrece, mai exact, dincolo de ceea ce vedem și noi la televizor?

În mod clar e o experiență diferită comparativ cu restul secvențelor ce se filmează în cadrul serialului. Având în vedere că în majoritatea situațiilor actorii participanți sunt doar colegi de platou și în niciun caz nu formează un cuplu, este necesară din partea amândurora multă dedicare și motivație interioară alături de multe alte sentimente esențiale ce vin la pachet pentru realizarea momentului respectiv, ca el să fie catalogat ulterior drept unul de bună calitate.

Cum se realizează? simplu (sau nu). Se iau doi actori tineri și frumoși în cazul nostru, se adaugă o mică parte a echipei de filmare ce cuprinde un număr cât mai restrâns de oameni din respect pentru intimitatea actorilor dar și pentru a asigura un mediu prielnic și cât mai puțin perturbator, astfel încât actanții să se simtă în largul lor, iar acțiunile lor fie ele verbale sau fizice să fie cât mai credibile, naturale și organice cu putință.

E drept și faptul că de multe ori regizorul ori directorul de imagine au un rol important în a ghida acțiunile actorilor din secvența fiindcă doar ei sunt cei care văd efectiv ce vede și cameră, iar astfel își pot da seama în timp real dacă pot îmbunătăți cumva încadraturile și cum anume.

Andrei al tău este, practic, părăsit „la altar” în ultimul episod. Primește doar un bilet din care află că Ioanei „îi pare rău” și că „nu poate” să se căsătorească cu el. Tu ai putea trece vreodată peste o asemenea dezamăgire, astfel încât să mai lupți pentru respectiva persoană?

Nu, categoric. Eu n-aș putea ierta un astfel de gest. La capitolul răbdare trebuie să recunosc că Andrei ar ieși câștigător, însă eu am alte limite și în general, atunci când îmi sunt depășite anumite praguri, la mine e cu punct. Direct și fără discuții.

Ai jucat îndeaproape cu actori ca Maia Morgenstern, Claudiu Istodor. Ce ai învățat de la ei?

Realmente o plăcere să joc cu dânșii. Firește că am și învățat lucruri, dar sincer, menționând aici ritmul fulminant în care filmăm, n-am fost atât de atent la ce învăț sau nu învăț, ci efectiv la bucuria și jocul frumos pe care-l avem împreună în fiecare scenă, zi de zi pe platourile de filmare. Pentru mine, asta e mai important acum, să mă bucur de prezent cu entuziasm și seriozitate în același timp și cel mai probabil în decursul timpului vor exista și lucruri pe care să le deprind de la cei cu mai multă experiență. Întotdeauna e loc de mai bine și să învățam lucruri noi.

Dacă te simți generos de sărbători, ne-ai putea povesti un moment de la filmări la care s-a râs mult?

Da, se numește „faza cu brioșă" și pentru mine a fost cel mai amuzant moment de pe platourile de filmare. Ideea e că a avut loc chiar în ultimele săptămâni de filmări dinainte de vacanța de Crăciun și este dintr-o secvența ce se va difuză în sezonul 2, așa că din păcate nu vi-l pot povești încă. De precizat totuși că s-a petrecut în timpul unei scene filmate domnul Istodor, posesor al unui umor captivant și că niciodată nu i-am văzut pe membrii echipei tehnice de la „Sacrificiul" atât de veseli și amuzați.

Cum îți vei petrece Crăciunul și ce trebuie să îți aducă Moșul neaparat?

De Crăciun o să merg în satul natal să petrec timp de calitate cu familia mea. Abia aștept! Cât despre relația mea cu Moș Crăciun, anul asta cred că va fi una tacită, în sensul în care nu îi voi cere nimic, dat fiind faptul că a fost bun cu mine și a avut grijă să nu-mi lipsească nimic. Poate zăpadă, atât.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!