Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Așa ceva NU există! Diva și Leo, dans sexi în „Sacrificiul”! „Știi ce fac eu când explodez?”

Scene incredibile în „Sacrificiul”. Diva, interpretată de Oana Zăvoranu, și Leo, personajul lui Mihai Gruia Sandu, au dansat sexi, cu mișcări senzuale.

Diva și Leo, dans sexi în Sacrificiul!

Leo i-a povestit Divei că a fost pus la punct de Eva Oprea, interpretată de Maia Morgenstern, după ce fiica lui, Iris (Cristina Ciobănașu) a dormit în casa ei, iar el a bănuit-o că a făcut amor cu Amza (Vlad Gherman).

„Apare coana mare a lui Fane (Ștefan Oprea, interpretat de Claudiu Istodor, n.r.), ăsta. Roșcată, tunsă scurt, ca un băiețel, care vorbește așa, zici că s-a ascuns într-un butoi ca să te sperie. Ce crezi că-mi zice? Că eu am probleme de comunicare. Și eu, care mi-a dat Dumnezeu un papagal de invidiat?...”, s-a plâns Leo la Diva.

„Eu am nevoie de o scăpare, ceva, de o supapă, de un eșapament, ceva, că eu când mă enervez, sunt ca oalele alea de pus sub presiune, și trebuie să scot din mine! Că plesnesc, explodez!”, i-a mai spus Leo.

Diva i-a propus… Terapie prin dans. Ei doi și un trandafir.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro