Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

"Sacrificiul", sezonul 2: Eva îi spune Vioricăi adevărul: "Tatăl lui Ștefan este călăul care ne-a distrus familia"

În serialul Sacrificiul sezonul 2, episodul 29, Eva (Maia Morgenstern) le spune surorilor sale adevărul despre tatăl lui Ștefan.

După ce a aflat că socrul său este cel care i-a ucis părinții, Eva decide să-și părăsească soțul, pe Ștefan Oprea, pentru că nu i-a spus adevărul timp de 27 de ani și să le spună și surorilor adevărul.

Eva a aflat chiar de la Ştefan Oprea că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinții pe vremea comunismului, lucru ştiut de acesta şi ţinut secret încã de când cei doi s-au cãsãtorit.

"Sacrificiul", sezonul 2: Diva, cu nervii întinși la maximum! Boby îi strigă numele Irinei în somn | Video

"Viorica, nu mai pot, am aflat! De când am aflat că tatăl lui Ștefan e torționarul, călăul care ne-a distrus familia, care ne-a nenorocit familia. Tu crezi că eu mai pot să mă uit în ochii lui Ștefan? Gata! Ștefan mi-a spus după parastas. Ștefan a știut de acest lucru toți anii ăștia și nu mi-a spus. Tatăl lui a fost cel care i-a arestat pe părinții noștri, i-a interogat, i-a torturat, iar pe noi ne-au trimis la orfelinat.", a mărturisit Eva.

Ștefan a pregătit o scrisoare de adio pentru copiii săi în care le-a spus că nu vrea să fie o povară pentru ei.

Cum a reacționat surorile Viorica când au aflat de ce vrea Eva să divorțeze de Ștefan, aflați din clipul de mai sus din „Sacrificiul”.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Video