Live acumFilm: O mie si una de nopti
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Eva și Ștefan Oprea, sărut pasional, în ultimul episod al primului sezon din „Sacrificiul”! Ce și-au declarat. „Acum îmi dau seama”

Eva și Ștefan Oprea s-au sărutat pasional, în ultimul episod al primului sezon din „Sacrificiul”, după ce au avut o discuție emoționată.

Eva și Ștefan Oprea, sărut pasional, în ultimul episod al primului sezon din „Sacrificiul”.

După ce Ștefan Oprea, interpretat de Claudiu Istodor, a supraviețuit unui infarct, iar Andrei (Denis Hanganu) a fost cerut în căsătorie de Ioana (Oana Cârmaciu), Eva și-a propus să aibă o discuție sinceră cu soțul ei.

„Acum îmi dau seama că nu te-am mai privit cu adevărat de ani de zile. Peste două săptămâni o să fie Crăciunul. Și aș vrea să petrecem ca o familie adevărată”, i-a spus Eva, interpretată de Maia Morgenstern.

„Eu sunt dispusă să te iert, adică aș vrea, dar încet. O să fie zile când o să izbucnesc din nimic, când o să-ți scot ochii, când o să-ți reproșez tot felul de lucruri, din senin, o să fie zile când o să fiu complicată, dar o să fie zile când o să înțelegi cât de mult te iubesc!”, i-a mai spus ea, cu lacrimi șiroindu-i pe obraji.

Ștefan Oprea a asigurat-o pe soția lui, pe care a înșelat-o ani la rând, că o să îi placă toate acele zile, dintr-un singur motiv: că le va petrece alături de ea.

„Te iubesc!”, și-au spus Eva și Ștefan Oprea, după care s-au sărutat pasional, ca doi îndrăgostiți.

Eva Oprea a decis să poarte din nou și verigheta de la Ștefan Oprea, care a păstrat inelul cu el, la spital, ca să o simtă cumva aproape de el.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!