Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Gheorghe, veste bombă! S-a căsătorit! De cine a putut să se îndrăgostească! Irina și-a făcut cruce! „A fost dragoste la prima vedere!”

Gheorghe s-a întors acasă cu o veste bombă, în ultimul episod din primul sezon al serialului „Sacrificiul”. S-a căsătorit! Dar nu cu oricine! Aleasa inimii lui s-a dovedit a fi chiar… Katia.

Gheorghe, veste bombă în „Sacrificiul”! S-a căsătorit!

Captură video.

Foarte binedispus, Gheorghe și-a prezentat soția, pe Katia, lăsându-le mască pe Irina (Ioana Blaj) și mama Gela (Virginia Rogin).

Irina a izbucnit în râs și și-a făcut cruce când a văzut cu cine s-a întors acasă Gheorghe, interpretat de Cristi Iacob.

„Ea este noua ta mamă! A fost dragoste la prima vedere”, i-a spus el fiului său, Romulus, interpretat de Tudor Roșu.

Băiatul nu i-a împărtășit entuziasmul tatălui său și a ținut să îl anunțe din start că nu o va numi „mamă” pe noua lui soție. Nu că pe Katia ar deranja-o acest lucru!

„Eu eram la aeroport. Aveam treabă acasă la mămica, mă întorceam. M-am împiedicat și era să cad și l-am călcat”, a povestit Katia, pentru ca povestea să fie continuată de soțul ei.

„Și eu am prins-o. Pe urmă m-am uit în ochii ei și m-am pierdut”, a spus el.

„Apoi am petrecut câteva zile împreună și ne-am dat seama că noi nu putem sta despărțiți”, a adăugat Katia.

Aceasta nu a fost singura veste cu care s-a întors Gheorghe. Se va muta alături de Katia și Romulus, zis și Tavi, în Italia, unde a fost detașat.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!