Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Încă o tragedie în „Sacrificiul”! Un accident de mașină va schimba tot! Profeția Brândușei, pe cale să se adeverească! „Dumnezeu o să te lovească acolo unde te doare cel mai tare!”

Încă o tragedie va avea loc în „Sacrificiul” . Un accident de mașină va schimba tot, după ce Ioana a primit vestea că Andrei este grav bolnav. Se pare că o profeție a Brâdnușei este pe cale să se adeverească.

Ștefania, Andrei și Ștefan Oprea, în „Sacrificiul”.

„Nu ți-ai pus centura încă?”, o va întreba Andrei pe sora lui vitregă, Ștefania, cu care se va afla în mașină.

În timp ce copila va cânta din tot sufletul, starea lui Andrei se va înrăutăți din ce în ce mai mult. Privirea lui va deveni tulbure, în timp ce se va afla la volan.

„Dumnezeu o să te lovească acolo unde te doare cel mai tare! În copiii tăi”, i-a spus Brândușa lui Ștefan Oprea, înainte de a se sinucide. Se va îndeplini profeția ei?

Nici Ștefan Oprea însuși nu va fi departe de pericol, căci se pare că se va urca la volan, imediat după ce va consuma alcool într-un bar.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!