Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Întâmplări răvășitoare în Sacrificiul, episodul 20. Ioana a avut o partidă de amor cu Robert, Andrei a stabilit cununia civilă cu Lili, iar Eva a decis să plece de lângă Ștefan

Episodul 20 din Sacrificiul a adus momente pline de tensiune, sentimente puternice și decizii care au șocat pe toată lumea! Andrei a luat decizia de a se căsători cu Lili, deși gândul lui este încă la Ioana. Robert a făcut amor pasional cu Ioana, iar Eva a luat decizia de a pleca de lângă Ștefan.

Sacrificiul, episodul 20

Partidă fierbinte de amor între Ioana și Robert! Cei doi dau frâu liber emoțiilor și se abandonează în săruturi și atingeri tandre

Ioana și Andrei au ajuns în dormitor. Cei doi dau frâu liber emoțiilor și sens dorințelor și își concretizează zvâcul iubirii printr-o partidă fierbinte de amor.

Ioanei, însă, îi stă gândul la Andrei. Aceasta visează că cel care o trezește este chiar cel care a rănit-o cel mai mult. Surprinderea ei este una mare atunci când vede că Robert este, de fapt, cel care o mângâie dis-de-dimineață.

Decizie șoc în Sacrificiul! Andrei se căsătorește cu Lili: "Eu și Lili am stabilit cununia civilă!"

După ce a văzut că nu mai are nicio șansă cu Ioana, Andrei a luat o decizie care îi va schimba cursul vieții. Acesta vine încrezător în fața familiei și le spune marea veste cu un zâmbet subtil: "De azi înainte voi fi omul pe care îl știți din totdeauna. Drept urmare am stabilit cununia civilă. Eu și Lili ne vom căsători."

Eva ia o decizie radicală: "Fac ce trebuia să fac demult. Plec!". Ștefan o imploră pe Eva să nu plece: "Uite, dorm pe canapea..."

Văzând că Eva vrea să plece, acesta încearcă să o oprească: "Asta este cea mai bună soluție? Eva nu pleca, te rog. Uite, o să dorm pe canapea! Nu pleca!"

Eva este pe punctul de a pleca și nu cedează în fața rugăminților lui Ștefan!

Ştefan este amenințat în propriul birou: "Știi ce se întâmplă dacă ajunge la Paris, nu?"

În biroul lui Ștefan intră un domn care nu este deloc bine-primit: "Cum îți permiți bă să vii aici?"

"A sunat Lili. A spus că vine la Paris", răspunde vizitatorul lui Ștefan.

Acesta îl asigură că Lili nu va păși în acel avion și nu va pleca din familia lor. În cazul în care Lili s-ar duce în Paris, ceva grav s-ar întâmpla.

Momente pline de tandrețe între Relu și Elena: "Nu vrei să rămâi cu mine?"

Elena se simte năpădită de problemele casei și are senzația că se prăbușește sub presiunea grijilor zilnice. Nelu încearcă să se apropie de ea și îi pune întrebări astfel încât să o ajute să găsească soluții, dar Elena rămâne defensivă, iar răspunsurile acesteia sunt tăioase.

Într-un final, Nelu reușește să îi redea zâmbetul pe față Elenei, iar o îmbrățișare plină de pasiune îi aduce în suflet liniște.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro