Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Ioana Blaj din „Sacrificiul” este o mămică sexi! Ce a pățit în vacanța de iarnă. „Tare ciudat m-am simțit!” – Galerie foto

Ioana Blaj, care o interpretează pe Irina în serialul „Sacrificiul”, ce va continua cu cel de-al doilea sezon la Antena 1, este o mămică sexi. Actrița a povestit ce experiență neplăcută a avut în vacanța de iarnă, din care a publicat mai multe fotografii.

Ioana Blaj.

Actrița a fugit cu soțul și cei doi fii ai lor în Emiratele Arabe Unite, în vacanța de iarnă, dar o întâmplare a făcut-o să se simtă recunoscătoare că trăiește în România.

„În țara asta am realizat cât de norocoasă sunt că trăiesc într-o țara în care femeia se poate îmbrăca așa cum își dorește, se poate comportă cum vrea pe stradă, poate să se țină de mână cu soțul ei și îl poate săruta atunci când îi cere inimă. Tare ciudat m-am simțit când la Moschee m-au pus să stau la coadă în timp ce pe băieți i-au lăsat să între în față pentru că erau cu cariciorul. Le-am explicat că suntem împreună, că sunt mamă copilului din cărucior, însă fără efect”, a scris Ioana Blaj.

Într-o fotografie, Ioana Blaj apare alături de unul dintre cei doi fii ai ei, Filip. Actrița a explicat că această fotografie a fost făcută în urma unei alegeri a ei, între cei doi copii, în acel moment.

„În timp ce făceam poza asta, Tudor plângea foarte tare în cărucior. M-am întrebat dacă să mă duc să-l liniștesc sau să-l las pe tatăl lui cu el. Am ales să stau cu Filip pentru că sunt din ce în ce mai rare momentele în care vine să-mi ceară să stea la mine în brațe, să-și lase capul pe umărul meu și să-i simț nașul culcusindu-se pe gât. Sunt recunoscătoare pentru momentul asta, pentru căldură trupusorului sau, pentru faptul că am putut să admir minunăția din spatele meu alături de ei și să mă bucur de rugăciunea care îmi da fiori de fiecare dată când o ascult”, a explicat ea.

Într-o altă imagine publicată de Ioana Blaj din vacanța ei, actrița apare sărutându-și soțul pe obraz. Ea a explicat motivul pentru care momentele de tandrețe dintre ei doi în vacanță au fost puține.

„Aș putea să număr pe degete îmbrățișările și momentele de tandrețe pe care ni le-am oferit în vacanță asta, nu pentru că nu am fi simțit, ci pentru că e o adrvarata aventură să pleci în vacanță cu doi puști, să vrei să vizitezi toate parcurile de distracție și toate obiectivele care i-ar încânta. Asta e un moment în care am avut timp să ne uităm unul la altul, să ne mulțumim tacit că suntem și că-i avem atât de minunați!”, a scris Ioana Blaj.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!