Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ioana Blaj, frumoasa actriță din „Sacrificiul” a făcut o schimbare de carieră! În izolare, a devenit „cea mai tare profă de mate”! Cum a reușit?

Ioana Blaj, îndrăgita actriță din serialul „Sacrificiul” s-a reprofilat, în izolare!

În urmă cu un an, în această zi, 14 aprilie, Ioana Blaj era invitată în platoul Observator. De data aceasta actrița s-a filmat în izolare.

După cum ştiţi, Ioana are doi copii, iar cea mai mare provocare a perioadei este să nu-i lase să se plictisească în casă. Şi, pe cât posibil, să îi şi ajute să înveţe cât mai multe. Aşa că Ioana a devenit profesoara lor de matematică.

„Nu ştiu unde să vă spun unde găsiţi drojdie în această perioadă, dar vă pot arăta cum suplinim noi activităţile de la grădiniţă. Să vă povesteasc de exemplu cum îi menţin pofta de matematică lui Filip.

După cum ştiţi sunt actriţă, dar zilele acestea m am transformat în cea mai tare profă de mate care există pe planeta asta!

Ioana Blaj din serialul Sacrificiul a găsit soluția! Cum rezistă să stea cu copiii în izolare

Am descoperit un joc absolut genial, a fost numit cel mai bun material didactic pentru copii între trei şi nouă ani.

Jocul este foarte simplu - cu el învăţăm ce sunt numerele, care este valorea lui adevărată, învăţă să adunăm să scădem, dar copiii vor înţelege că numerele nu sunt doar o înşiruire de cifre pe hârtie”, a explicat Ioana Blaj.

Ioana Blaj din „Sacrificiul” este o mămică sexi! Ce a pățit în vacanța de iarnă. „Tare ciudat m-am simțit!” – Galerie foto

Mai multe detalii puteți afla chiar de la „profa de mate”, în materialul video de mai sus, din Observator.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro