Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Film: Transformers: Razbunarea celor invinsi

Sacrificiul

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Ioana îi povesteşte Irinei despre escapada cu Andrei la munte! "Trebuia să am încredere în el. Avem o şansă acum"

După ce s-au întors de la munte, Ioana și-a dat seama că intențiile lui Andrei sunt serioase și i-a povestit Irinei despre ce s-a întâmplat în escapada lor.

Ioana îi povesteşte Irinei despre escapada cu Andrei la munte

La munte, Andrei i-a dezvăluit Ioanei că o iubește cum nu a mai iubit pe nimeni și că își dorește ceva serios cu ea. I-a promis că va face totul doar ca să fie împreună și fericiți, iar ea a cceptat să-i mai dea o șansă.

În timp ce se gândea la experiența cu Andrei de la munte, Ioana a fost surprinsă de Irina, care a venit să-i aducă o părută. Acestea au început să vorbească despre Andrei și despre împăcarea lor. În sfârșit Ioana crede că lucrurile se mai lipezesc puțin și că ceva bun se întâmplă în viața lor.

Irina este foarte fericită pentru sora ei și crede că dacă se iubesc, relația lor va trece peste toate provocările și vor fi împreună. „Acum am încredere în el, pentru că îl iubesc!”, a recunoscut Ioana.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!