Live acumBaieti de oras (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ioana, jignită în ultimul hal de Lili, în fața lui Andrei, după o întâlnire-surpriză! „Casă de piatră! Vă meritați unul pe altul!”

Ioana a fost jignită de Lili, în fața lui Andrei, după ce s-au întâlnit toți trei întâmplător, în fața agenției Evei Oprea.

Ioana și Andrei, în „Sacrificiul”.

Andrei și Ioana s-au întâlnit din nou așa cum au făcut-o și prima oară – ciocnindu-se, iar unul dintr ei scăpând o cutie cu prăjituri.

El voia îi ducea prăjituri Evei, iar Ioana tocmai lăsase câteva documente, ca o favoare pentru mama ei. Când în peisaj a apărut și Lili, pe urmele lui Andrei, lucrurile au degenerat.

„Eram sigură că se întâlnește cu tine. Măi fetiță, de ce nu-l lași odată în pace?”, a reacționat Lili, văzând-o pe Ioana.

„Eu? Eu aș vrea să nu-l văd deloc. Niciodată!”, i-a răspuns ea, tăios.

„Poate că nu știai, dar am decis să lăsăm la o part greșelile trecutului și să ne căsătorim. Dacă tot faci parte din familie m-am gândit să vii la nuntă în calitate de domnişoară de onoare", a mai spus Lili, încercând să îi facă rău Ioanei.

Refuzul a fost, bineînțeles, categoric. „Nu. Evenimentele mondene nu îmi plac. Dar, casă de piatră! Vă meritați unul pe altul!”, a spus Ioana, văzându-și de drum.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!