Live acumFilm: Jaf in stil italian (SUA 2003)
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Ioana l-a cerut în căsătorie pe Andrei în cel mai original mod! A urmat o partidă de amor plină de pasiune! Imagini interzise minorilor!

Ioana și-a făcut curaj și, cu puțin ajutor, l-a cerut în căsătorie pe Andrei, în cel mai original mod posibil, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”. Cei doi au făcut amor cu pasiune.

Ioana l-a cerut în căsătorie pe Andrei în cel mai original mod, în „Sacrificiul”! A urmat o partidă de amor plină de pasiune!

Cu un plan pus la cale cu ajutorul surorilor ei, Irina (Ioana Blaj) și Iulia (Ana Crețu), dar și al lui Amza (Vlad Gherman), Ioana, interpretată de Oana Cârmaciu, l-a cerut în căsătorie pe Andrei (Denis Hanganu), amintind de momentul în care el a primit-o la birou și i- spus că îi va da banii pe care ea i-a cerut, cu condiția ca ea să facă amor cu el.

Instalată pe scaunul lui, Ioana i-a cerut pe același ton autoritar să ia loc, după care i-a pus întrebarea: „Cât vrei ca să te căsătorești cu mine?”.

Andrei, luat prin surprindere, i-a răspuns Ioanei că vrea „75.000… de sărutări”, pentru ca ulterior să spună că va merge cu ea într-un loc unde o va iubi așa cum nu a iubit-o niciodată.

Și s-a ținut de cuvânt! Pentru Ioana și Andrei a urmat o partidă de amor pasională, în calitate de logodnică și logodnic.

În serialul Sacrificiul, episodul 27, Ioana (Oana Cârmaciu) îl cere în căsătorie pe Andrei (Denis Hanganu). ”Cât vrei ca să te căsătorirești cu mine?!”, îl întreabă acesta.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!