Live acumFilm: O mie si una de nopti
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

PREMIERA: 12, 13 februarie (MIERCURI, JOI), ora 20.00

Leo și Laviniu au luat o decizie dificilă! Cum își vor salva familia din sărăcie. Narcisa nici nu a vrut să audă!

Leo și Laviniu au luat o decizie dificilă, în ultimul episod din primul sezon al serialului „Sacrificiul”, ca să își salveze familia, ajunsă într-o situație financiară extrem de grea. Narcisa nici nu a vrut să audă despre planul lor!

Laviniu și Narcisa, în „Sacrificiul”.

„Adevărul e că în țara asta, Leo Zamfir nu mai poate să facă bani, că au furat ăștia tot și tineretul nu are nici un viitor. Trebuie să ne cărăm în străinătate”, a spus Leo, interpretat de Mihai Gruia Sandu.

Ajuns la aceeași masă cu soția lui, Veorica (Adriana Trandafir), fiica lor, Narcisa (Doinița Oancea) și soțul ei, Laviniu (Mihai Călin), el a dat vestea cea mare. El și Laviniu vor pleca în străinătate.

Leo i-a amintit soției lui cum a reușit să facă bani mergând în Germania, unde a vândut mașini, și a anunțat-o că este timpul să plece din nou, dar nu singur, ci alături de ginerele său, Laviniu.

„Tu vrei să mă lași?”, a reacționat Narcisa, care nu s-a arătat deloc încântată de idee.

„Nici când mor nu te las, fă! Mergem să facem lovele multe! Păi tu vrei să stai toată viața musafiră la alții? Tu ești obișnuită să trăiești cu avere, fă!”, a încercat Laviniu să o liniștească.

„Da, dar sunt obișnuită să fiu și femeie măritată. Și tu pleci, iar eu rămân fără soț!”, i-a răspuns ea, fără să se lase înduplecată.

Seniorii, însă, nu au găsit motiv de ceartă. Veorica a fost de acord cu Leo de această dată.

„Prima oară în viață când ești și tu de acord cu mine. Haide, dă botul încoace!”, a reacționat Leo, sărutând-o.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!