Live acumFilm: Pistruiatul - Evadatul (Romania 1986)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Lili a făcut un anunț ce va schimba tot în „Sacrificiul”! I-a lăsat mască pe toți! „Sunt însărcinată”

Lili a făcut un anunț bombă, în episodul 22 din „Sacrificiul”, ce va schimba tot! Le-a spus Ioanei, lui Andrei și lui Robert că este însărcinată.  

Lili a anunțat că este însărcinată. „Sacrificiul”.

La invitația lui Robert, Lili, Andrei și Ioana s-au așezat împreună la o masă, ca să dea toți patru cărțile pe față.

După ce Ioana a precizat în fața lui Lili că a intrat în casa lui Ștefan Oprea în calitate de medic pentru Ștefania și nu de „cerșetoare”, după cum a insinuat ea, Andrei a intervenit, pe un ton categoric.

„Și nici nu va pleca vreodată! Asta pot să vă asigur eu pe amândoi! V-am spus tuturor de mai mult ori, dar văd că nu înțelegeți! O iubesc și va fi soția mea. Nu înțeleg ce e neclar!”, a spus el.

Replica i-a fost dată chiar de Ioana, care a spus că neclar este tocmai de ce spune aceste lucruri, când locuiește cu Lili, logodnica lui.

„Nu e normal ce trăim noi!”, a spus Ioana, fiind aprobată imediat de Robert, care a amintit că a vrut să se întâlnească toți patru, ca să știe fiecare dintre el ce drum să urmeze.

„Eu personal, dragă Robert, știu foarte bine pe ce drum o să apuc! Îmi pare rău că trebuie să fac un anunț, foarte important, de altfel, într-un astfel de context total nepotrivit pentru situația în care mă aflu. Sunt însărcinată!”, a spus Lili, lăsându-i mască pe toți.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro