Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

„Sunt mânioasă!”. Maia Morgenstern, amendată în trafic! Pentru ce a oprit-o un polițist și ce i-a spus când a sancționat-o

Actrița Maia Morgenstern, care face parte din distribuția serialului „Sacrificul”, de la Antena 1, a povestit că a fost amendată în trafic, de un polițist care nu purta mască.

„Sunt mânioasă!”. Maia Morgenstern, amendată în trafic! Pentru ce a oprit-o un polițist și ce i-a spus când a sancționat-o

„Eh. Sunt mânioasă. După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare. M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protectie, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască. «Actele!» Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic…

Nu mă știam vinovată cu nimic. Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască.
M-a întrebat «De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți»”,
a scris Maia Morgenstern, pe Facebook.

Actrița, care face parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, a explicat că a ezitat să pornească mașina, pentru că în drum era o femei cu un bebeluș în brațe. Explicația, însă, a fost în zadar!

„Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu... se codea să treacă, ai departe, să se oprească, să se întoarcă.
Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam.

Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. «Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?» «Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…» «Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda...»” Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie. În rest... prevenție, prudență, omenie... hai! Stăm cu mască”, a încheiat Maia Morgenstern.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Video