Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

FOTO/ Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au oferit momente tandre la un restaurant! Aceștia formează un cuplu după 20 de ani de la divorț

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor formează din nou un cuplu! Și asta după o separare de 20 de ani. Aceștia au fost văzuți într-un restaurant, la miezul nopții, la un pahar de vorbă, având momente care arată împăcarea lor. 

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au luat-o pe drumuri diferite în 1999, când au pus capăt unui mariaj de 16 ani. Dar nu s-au certat, nu au făcut scene, ba chiar s-au întâlnit în aceleași piese. Și, încet-încet, flacăra dintre cei doi s-a reaprins. Mai mult, au jucat o partitură în care, la țanc parcă, au fost iubiți. Iar de acolo viața lor a luat vechea turnură: acum sunt din nou iubiți!

Iar, la o bere, în miez de noapte, își spun multe. Inițial, s-au așezat unul în fața altuia. Au început să discute. Pe un ton calm, dar ambii hotărâți în exprimare. După un timp, bărbatul s-a ridicat și a venit lângă fosta lui soție. Acolo, o altă conversație, mult mai blândă. La un moment dat, Claudiu o mângâie pe spate pe Maia, care-i zâmbește cald. Nu uită să soarbă din licoarea pe care a comandat-o. A fost o mare întâlnire între doi oameni a căror dragoste apusese, dar pe care au regăsit-o când, probabil, nu se mai așteptau.

Aceștia au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, 35 de ani. Actrița mai are două fete, Eva Lea Cabiria, 20 de ani, din relația cu actorul András István Demeter și Ana Isadora, 16 ani, din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu, încheiat în 2015.

Cei doi au continuat să joace împreună în diverse proiecte, dar ultimele roluri au fost, parcă, speciale: soț și soție în serialul Sacrificiul, difuzat din toamnă de Antena 1. „Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a declarat Maia Morgenstern.

„Nu am mai filmat în seriale de mult timp, cred că ultimul serial a fost în urmă cu 10 ani. Faptul că e Maia a contat. Propunerea a venit de la doamna Ruxandra Ion, după care Maia mi-a mai atenuat fricile de filmări”, a spus și Claudiu Istodor.

Sursă: Cancan.ro

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro