Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Mama Gela și-a împărtășit filosofia în privința igienei personale și a făcut o previziune certă! „Eu duș nu fac, fă, că de la picurii de apă o iau razna cu creierii!”

Mama Gela, interpretată de Virginia Rogin, și-a împărtășit filosofia în privința igienei personale și a făcut o previziune certă, în episodul 27 din primul sezon al serialului „Sacrificiul”.

Mama Gela, interpretată de Virginia Rogin, în „Sacrificiul”.

Ajunsă în casa Elenei (Ana Ciontea), mama Gela a fost invitată de Iulia (Ana Crețu) să doarmă în camera ei, dar nu înainte de a face un duș. Atât a trebuit să audă mama Gela ca să se arate oripilată!

„Ce face? Eu? Doamne apără și păzește! Fă, eu fac duș și baie decât sâmbăta! Păi să poate? Altfel se ia pielea de pe noi! Păi da! Mai bine stătem așa, da? Și ne trage și corentul! Eu duș nu fac, fă, nu fac, că uite, de la picurii de apă așa o iau razna cu creierii! De la apă! E clar?”, a reacționat ea.

Mama Gela a făcut și o previziune certă, în privința Irinei (Ioana Blaj), care a spus că este convinsă că nu se va mărita niciodată.

„Bre, să știți de la mine că palmele nu minte niciodată! Dacă eu vă zic că o să jucăm la nuntă la asta, o să jucăm! Fă, nu mai fi și tu așa țâfnoasă și cu nasul pe sus! Că uite, ești tânără, ești frumoasă, ai toată viața înainte”, a spus mama Gela, susținută de Leo (Mihai Gruia Sandu), care a recunoscut că atunci când ea ghicește ceva, atunci așa se va întâmpla.

În privința Iuliei, însă, mama Gela a ghicit cu totul altceva, și nu în palmă, ci cu ochiul liber: „Ești cam umblăreață! Uite, îți fuge ochii ca mărgeaua! Eu zic că mai bine nu (îți ghicesc în palmă, n.r.), că ne prinde dimineața!”.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!