Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Mario, personajul lui Dorian Popa, l-a pus la pământ pe Relu, cu o mătură! „Auzi, tinerețe? Nici mie, nici bicepsului meu nu ne e frică de tine!”

Mario, personajul lui Dorian Popa, l-a pus la pământ pe Relu, interpretat de Marian Râlea, cu o mătură, în episodul 16 din „Sacrificiul”, după ce a venit cu „șarpe-miu” să își ceară iertare că a determinat-o pe Iulia să fugă de acasă.

„Ce căutați aici? Iar vrei să fugă Iulia de acasă din cauza ta?”, i-a repezit Relu, care mătura în fața casei.

„Nu! Am venit doar să-mi cer iertare!”, l-a asigurat Antonio, interpretat de Gabi Ciocan.

După ce Relu, tatăl Iuliei (Ana Crețu) i-a poftit în casă, dar atrăgându-le atenția că „va pune mătura pe ei” dacă vor umbla cu vreo „vrăjeală”, Mario și-a pierdut răbdarea.

A început o luptă între orgolii din care câștigător putea ieși doar unul. „Auzi, tinerețe? Nici mie, nici bicepsului meu nu ne e frică de tine! Ai înțeles?”, i-a spus Mario lui Relu, sărutându-și bicepsul.

Abia a terminat Relu să îi imite gestul, că s-a și trezit pus la pământ de Mario, cu tot cu mătură. „Nu, că nu e nimic! M-am lăsat eu!”, a dres-o el.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro