Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mesajul emoționant transmis de Vlad Gherman, după moartea lui Bogdan Stanoevici. Ce a mărturisit actorul:"Parcă trăiesc un coșmar"

Vlad Gherman, cel care a jucat un rol principal în serialul "Sacrificiul" și "Fructul oprit", își exprimă durere pentru moartea actorului Bogdan Stanoevici, care a trecut în neființă azi, chiar pe rețelele de socializare.

La vârsta de 62, Bogdan Staneovici a pierdut lupta cu noul virus

În luna decembrie, Bogdan Stanoevici a fost internat de urgență la spital din cauza faptului că starea lui de sănătate era din ce în ce mai rea, însă ziua de 12 ianuarie 2021 vine cu o veste tristă.

La vârsta de 62, Bogdan Staneovici a pierdut lupta cu noul virus, din cauza complicațiilor surevenite în urma infectării cu COVID-19, conform Observator. În data de 25 decembrie, actorul a fost transferat de la Spitalul Panteliomon la CC Iliescu.

Vestea tragică a îngrozit lumea filmului, pentru care Bogdan Staneovici reprezenta unul dintre cei mai buni actori și un superstar. Printre cei care l-au cunoscut pe actor se numără și Vlad Gherman, care și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare.

Citește și: Bogdan Stanoevici a murit. Actorul de 62 de ani a fost infectat cu SARS-CoV-2

Ce mesaj a transmis Vlad Gherman

Vlad Gherman și Bogdan Staneovici s-au împrietenit pe platoul de filmare al serialului "Fructul Oprit", iar de atunci între cei doi s-a creat o relație specială. Vlad a primit vestea despre moartea actorului ca un coșmar din care nu se mai poate trezi. Acesta le-a povestit fanilor despre cele mai speciale momente alături de Bogdan Staneovici.

Mesajul emoționant a lui Vlad Gherman a generat o mulțime de comentarii pozitive și videoclipul pe care l-a folosit actorul le-a zdrobit inima de tristețe fanilor.

"Parcă trăiesc un coșmar. Nu pot să îmi revin. Țin minte că și cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în brațe la final și am început să plâng. I-am mulțumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun “fiu” pe care l-a avut! Un om extraordinar, carismatic și șarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar și așa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!", a spus Vlad Gherman, vizibil afectat de moartea lui Bogdan Staneovici.

Printre cei care l-au mai cunoscut pe Bogdan Staneovici este și Denis Hanganu, care a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu actorul si un mesaj de rămas bun.

Cine a fost Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a fost Ministru pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Ponta și a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2019. În 2015 actorul a fost secretar de Stat în Ministerul Culturii și în 2017-2020 a fost director general interimal al Circului Globus.

Bogdan Stanoevici s-a remarcat în lumea artiștilor, datorită interpretărilor sale magistrale din numeroase producții. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte Bogdan Stanoevici este serialul „Fructul oprit”, producător Ruxandra Ion. În Fructul oprit Bogdan Stanoevici a jucat rolul lui Marius Cristescu.

Citește și: Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă la ATI. Actorul a fost infectat cu SARS-CoV-2​

La început eram un Monte Cristo al acestor timpuri. În momentul în care Ruxandra Ion mi-a făcut această propunere am văzut despre ce e vorba în serial, ce colegi sunt și moto-ul personajului Marius Cristescu – «Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să piară lumea». Aceasta este convingerea mea. Iubirea față de copiii lui, față de oameni, în general l-a transformat pe Marius Cristescu. El întotdeauna a vrut să facă bine, dar de multe ori, din păcate, răzbunarea ne orbește”, spunea Bogdan Stanoevici despre rolul său din fructul oprit.

În anul 2014 Stanoevici a fost ministru-delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, în 2019 candidat la prezidențiale, iar anul acesta și-a încercat norocul, fără success, la alegerile parlamentare.

Video