Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, dezvăluiri din culisele „Sacrificiul - Alegerea”: „Când ne-am certat ultima oară? Azi dimineață!”

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, actorii de aur ai României, fac dezvăluiri din culisele celui mai iubit serial „Sacrificiul - Alegerea”: ”Vor fi multe situații inedite și de maximă intensitate”. 

Serialul „Sacrificiul” i-a adus, din nou, împreună, pe doi dintre cei mai apreciați actori ai scenei românești. Maia Morgernstern și Claudiu Istodor au dezvăluit, la Neatza cu Răzvan și Dani, ce obstacole vor avea de învins personajele interpretate de ei cel de-al doilea sezon „Sacrificiul- Alegerea”.

„Da, suntem un cuplu, în serial. Personajele noastre, zic eu, sunt interesante, controversate. Cunosc suișuri și coborâșuri, cum e în viață. Ne propunem să fim cât mai adevărați, ca personaje, cât mai aproape de sufletele telespectatorilor. Le promitem surprize interesante, situații inedite și momente de maximă intensitate”, a dezvăluit Maia Morgenstern.

Atmosfera de pe platourile de filmare ale serialului „Sacrifiul” este una cu totu specială. Producția Antena 1 a reunit actori din generații diferite, cu abordări diferite, dar între care s-au format legături cu totul speciale.

„Avem colegi din generații diferite, actori de vârste diferite, toți, foarte buni prieteni. Încrederea ne unește. E o bucurie să fim împreună”, a adăugat actrița.

Cei doi actori, care au format un cuplu și în viața reală și au un fiu împreună, Tudor Aron Istodor, au mărturisit că, deși nu mai sunt împreună de mulți ani, cariera i-a adus de multe ori unul lângă celălalt, pe scenă sau în fața camerelor de filmat. Uneori, apar scântei!

„Când ne-am certat ultima oară pe platoul de filmare? Cred că alaltăieri”, l-a întrebat Maia Morgenstern pe Claudiu Istodor. Actorul a răspuns prompt: „Dar în dimineaa asta ce a fost?”

„În dimineața asta, are dreptate! Eu mai uit, el mai puțin”, a adăugat actrița.

„Pe platou cu Maia...În primul rând, e în casa mea, da? Mi s-a dat o casă pe malul laculu, eu sunt stăpânul, nu-i așa? Maia este o parteneră de joacă foarte bună, foarte serioasă și te poți baza pe ea, ceea ce e foarte important. Ne mai reproșăm din când în când câte ceva, dar am cu cine!”, a spus Claudiu Istodor.

Cele trei povești de dragoste vor putea fi descoperite de către telespectatori în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului „Sacrificiul – Alegerea”, cel mai nou proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1, care va reveni pe micile ecrane din 12 şi 13 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro