Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

MIERCURI | ora 20.00

Poveștile de viață și de dragoste continuă şi în noul sezon Sacrificiul - Alegerea. Ce surprize pregătesc actorii

Serialul Sacrificiul va reveni, în curând, pe micile ecrane. În noul sezon vom cunoaşte noi personaje, vom afla noi poveşti interesante. Iată câteva detalii din culise prezentate în exclusivitate.

O dramă de familie care continuă şi în noul sezon: Sacrificiul - Alegerea. Fanii vor putea urmări, de luna următoare, trei povești de dragoste atipice, inspirate din viața reală. Vom face cunoştiinţă şi cu personaje noi. Maria, interpretată de Mădălina Bellariu, este unul din ele.

Destinul Mariei se schimbă la 180 de grade după moartea mamei. Se reîntoarce în România, chiar în casa familiei Oprea. Singurul care o ajută să se îndepărteze de aceste drame este Amza, în prezența căruia se simte în siguranță și apreciată ca femeie.

Citește și:

Șerban Gomoi se alătură distribuției serialului „Sacrificiul”: „Chiar dacă pare un nebun dement, Victor este un om care iubește monstruos”

Şi povestea de dragoste dintre Ioana şi Andrei este pusă la grea încercare. La finalul primului sezon, Ioana și Andrei urmau să aibă cununia civilă. Dar, cu puțin timp înainte de nuntă, Ioana descoperă că este însărcinată şi, cum nu ştie al cui este copilul, decide să nu se prezinte la nuntă.

Săptămâna trecută actorii au revenit pe platourile de filmare sşi au reluat munca pentru noul sezon. Şi va fi unul plin de surprize, ne asigură toţi.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro